Πιο καλοπληρωμένος από Πάρκερ και Μπατούμ ο Γκομπέρ

Τέτοιο συμβόλαιο δεν έχει υπογράψει άλλος Γάλλος στο ΝΒΑ.

Μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τον Ρούντι Γκομπέρ, οι Τζαζ τού προσέφεραν τετραετές συμβόλαιο έναντι 102 εκατ. δολαρίων!

Ο διεθνής Γάλλος σέντερ είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στο ΝΒΑ, αλλά από τα 2.1 στα 25 εκατομμύρια το χρόνο η αύξηση στις απολαβές του είναι τεράστια. Τη στιγμή μάλιστα που δεν είναι ο ψηλός που κάνει τη διαφορά στην άλλη πλευρά του παρκέ. Εκτός κι αν οι άνθρωποι της ομάδας του Σολτ Λέικ ελπίζουν πως θα εξελιχθεί.

Εφέτος έχει αρχίσει με 11 πόντους, 12 ριμπάουντ και 2.7 κοψίματα ανά αγώνα.

Με αυτά τα νούμερα θα πάρει περισσότερα χρήματα από τον ηγετικό Τόνι Πάρκερ των 14,5 εκατ. και τον πολυδιάστατο Νικολά Μπατούμ, ο οποίος με το ζόρι βρήκε 20 εκατ. για κάθε χρόνο που παίζει στους Χόρνετς.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.