Πιο κάτω δεν έχει φτάσει ο Ντέρικ Ρόουζ

Ήταν το νο1 στο ντραφτ του 2008 και MVP της κανονικής περιόδου τρία χρόνια μετά. Πλέον "παρακαλάει" για δουλειά, αφού προτάσεις δεν υπάρχουν (για την ώρα).

Cleveland Cavaliers' Derrick Rose (1) drives past Detroit Pistons' Tobias Harris (34) in the first half of an NBA basketball game, Sunday, Jan. 28, 2018, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
Ρόουζ AP PHOTO/TONY DEJAK

Η καριέρα - όνειρο του Ντέρικ Ρόουζ έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη, αφού δέκα χρόνια μετά την είσοδό του στο ΝΒΑ έχει καταλήξει να βρίσκεται στα... αζήτητα. Στους παίκτες που ψάχνουν, αλλά δεν βρίσκουν συμβόλαιο ούτε με το μίνιμουμ των αποδοχών

Οι Τζαζ, στους οποίους κατέληξε ως κομμάτι της ανταλλαγής για τον Χουντ, ήταν βέβαιο πως θα τον αποδεσμεύσουν και πλέον ο πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής περιόδου για τη σεζόν 2010-11 είναι μετέωρος.

Έλεγαν στις ΗΠΑ πως ο Τομ Τιμποντό θα τον πάρει στους Γουλβς. Ακούστηκε πως οι Γουίζαρντς θα του προσφέρουν συμβόλαιο λόγω των προβλημάτων που έχει εφέτος ο Τζον Γουόλ. Πού είναι όμως όλοι τους; Ούτε μια πρόταση στα χέρια του 29χρονου γκαρντ, ο οποίος πηγαίνοντας το καλοκαίρι στους Καβαλίερς, ήλπιζε να κάνει restart στην καριέρα του.

Μάταια. Τα λεφτά δεν τον νοιάζουν στην παρούσα φάση. Ίσως όμως δεν τον νοιάζει και το μπάσκετ, αφού ο μοιάζει και ο ίδιος με παλαίμαχο, ο οποίοςέχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να επανέλθει. Στον εαυτό του δεν φαίνεται να πιστεύει. Πώς να πιστέψουν οι άλλοι σ' αυτόν;

News 24/7

24MEDIA NETWORK