Ποιος δεν θα 'θελε τον Τζάκσον. Ο ίδιος όμως;

Απορρίπτει το ενδεχόμενο επιστροφής σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα ο Άαρον Τζάκσον και το εξηγεί. Ταυτόχρονα όμως το επαγγελματικό μέλλον του παραμένει άγνωστο και τουλάχιστον μετέωρο.

Από τη μία υπάρχει το δικό του tweet, σύμφωνα με το οποίο "η Ευρώπη δεν είναι σε καμία περίπτωση μια επιλογή. Σεζόν δέκα μηνών. Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω".

 

Από την άλλη πρόθεση των Ρόκετς να ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου του έναντι 1.4 εκατομμυρίου δολαρίων.

 

Ως εκ τούτου το μέλλον του Αμερικάνου πόιντ γκαρντ, για τον οποίο πέρυσι ενδιαφέρθηκε σφόδρα ο Ολυμπιακός, βρίσκεται φαινομενικά στις ΗΠΑ. Ή μήπως όχι; Διότι οι φιναλίστ της Δύσης ναι μεν σκοπεύουν να τον... κρατήσουν, έως ότου όμως τον διώξουν! Τι σημαίνει αυτό; Ότι σκοπός τους είναι να τον συμπεριλάβουν σε κάποιο "πακέτο ανταλλαγής" προκειμένου να γίνει πιο ελκυστικό πιο ελκυστικό.

Στα 32 του πάντως η Κίνα φαντάζει πιο πιθανός προορισμός, όπως και πέρυσι, αν αποδεσμευτεί. Καλοπέρασε μάλλον στο Πεκίνο, δεν πιέστηκε κι έβγαλε άκοπο χρήμα, με αποτέλεσμα η Ευρώπη να του φαίνεται βουνό...

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!