Πότε θα αποσυρθεί ο Νοβίτσκι; Ο ίδιος το αφήνει ανοιχτό...

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι μπορεί να πει αντίο στο μπάσκετ ακόμη κια εφέτος αν αντιληφθεί ότι το κορμί του δεν μπορεί να υποστηρίξει άλλο την προσπάθεια.

To ότι ο Ντιρκ Νοβίτσκι ανανέωσε το καλοκαίρι για δύο χρόνια το συμβόλαιό του με τους Ντάλας Μάβερικς δεν σημαίνει ότι θα παίξει υποχρεωτικά δύο ακόμη χρόνια μπάσκετ.

Εχουν περάσει τα χρόνια, ο Γερμανός διανύει ήδη το 38ο έτος της ηλικίας του, τα κουράγια έχουν σίγουρα μειωθεί, τα αποθέματα ενέργειας λιγοστεύουν. Οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι πάνω στο τραπέζι.

"Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, τότε μπορεί να αποσυρθώ και το 2017" τόνισε με τόλμη στην γερμανική εφημερίδα "Bild" ο Νοβίτσκι.

Εξήγησε, μάλιστα, και πιο διεξοδικά την άποψή του: "Βασικά, το πλάνο μου είναι να συμπληρώσω 20 χρόνια στους Μαβερικς και να παίξω μέχρι το 2018. Αλλά επειδή έχω υπογράψει διετές συμβόλαιο δεν σημαίνει ότι θα παίξω δύο χρόνια. Μπορεί να πρέπει να αποσυρθώ και του χρόνου".

Κανείς δεν τα έβαλε με το χρόνο θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε εμείς.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!