Προσπέρασε τον Λεμπρόν και αποθεώθηκε από Μάτζικ Τζόνσον και Αντετοκούνμπο!

Ο Λόντζο Μπολ είδε τον Λέικερς να χάνουν από τους Μπακς του Αντετοκούνμπο όμως ο ίδιος έγραψε ιστορία σπάζοντας τρομερό ρεκόρ που είχε από το 2005 ο Λεμπρόν Τζέιμς (VIDEO)!

El jugador de los Lakers de Los Ángeles Lonzo Ball, izquierda, salta con el balón ante su rival de los Bucks de Milwaukee John Hensonm (derecha), durante la primera mitad del juego de la NBA que enfrentó a ambos equipos, el 11 de noviembre de 2017, en Milwaukee. (AP Foto/Darren Hauck)
El jugador de los Lakers de Los Ángeles Lonzo Ball, izquierda, salta con el balón ante su rival de los Bucks de Milwaukee John Hensonm (derecha), durante la primera mitad del juego de la NBA que enfrentó a ambos equipos, el 11 de noviembre de 2017, en Milwaukee. (AP Foto/Darren Hauck) AP FOTO/DARREN HAUCK

Αυτό σημαίνει "γράφω ιστορία"! Ο Λόντζο Μπολ ήρθε για να αφήσει εποχή στον μαγικό κόσμο του NBA και το απέδειξε ακόμα και σε ένα ματς που βρήκε την ομάδα του, τους Λέικερς, να χάνουν με 98-90 στο Μιλγουόκι από τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο...

Τι έκανε; Σε ηλικία 20 ετών και 15 ημερών έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που πετυχαίνει τριπλ-νταμπλ σε ένα παιχνίδι έχοντας 19 πόντους, 13 ασίστ και 12 ρομπάουντ, παίρνοντας μάλιστα το ρεκόρ από τον Λεμπρόν Τζέιμς που είχε κάνει το πρώτο του τριπλ-νταμπλ σε ηλικία 20 ετών και 20 ημερών, απέναντι στους Μπλέιζερς τον Ιανουάριο του 2005!

Αμέσως μετά το επίτευγμα αυτό, ο Μπολ δέχτηκε αμέτρητα συγχαρητήρια από μεγάλες μορφές του αθλήματος, μεταξύ των οποίων ο μυθικός Μάτζικ Τζόνσον που είναι πλέον πρόεδρος των Λέικερς αλλά και ο Γιάννης Αντετοκούμπο που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για νεαρό γκαρντ, μιλώντας μέσα από τα αποδυτήρια των Μπακς στο φινάλε του ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK