Ψηστήρι σε αστέρα του NBA από παιδιά του... δημοτικού!

Είναι ένας από τους πιο... καυτούς free agents του καλοκαιριού στο NBA και η ομάδα του κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει. Σε σημείο που δέχθηκε επίθεση... αγάπης από παιδιά του δημοτικού. Το κόλπο έπιασε εν μέρει με τη σύζυγο του να συγκινείται (photos)!

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Gordon Hayward ήταν εξαιρετικός μετρώντας 21.9 πόντους μέσο όρο στην κανονική διάρκεια (το καλύτερο στην καριέρα του) και 24.1 στα playoffs. Στα 27 του χρόνια έχει την ευκαιρία να γίνει free agent και όπως είναι λογικό πολλές ομάδες ετοιμάζονται να του προσφέρουν πολυετές και... χρυσό συμβόλαιο.

Οι Jazz βέβαια δεν τα έχουν παρατήσει και έχουν σκοπό να κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον ηγέτη τους. Κι όταν λέμε τα πάντα, φαίνεται πως έβαλαν μπροστά τα... μικρά - μεγάλα μέσα!

Η σύζυγος του 27χρονου small forward συγκινήθηκε από την... επίθεση αγάπης που δέχθηκε ο άντρας της από μικρά παιδιά και το μοιράστηκε στα social media. Συγκεκριμένα πιτσιρικάδες του δημοτικού έστειλαν γράμματα και ζωγραφιές στον Hayward ζητώντας του να παραμείνει στην πόλη τους.

Μένει να δούμε αν το... κόλπο θα πιάσει και ο Hayward παραμείνει στην Γιούτα.

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".