Απίθανοι Γουόριορς, τα είχε... χαμένα ο Λεμπρόν

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν με 113-90 των Κλίβελαντ Καβαλίερς στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών του ΝΒΑ, έκαναν το 1-0 και είναι τρία βήματα μακριά από την επιστροφή στην κορυφή. Τρομερή εμφάνιση από Κάρι και Ντουράντ, αρνητικό ρεκόρ λαθών από τον Λεμπρόν (VIDEO).

Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) reacts after scoring against the Cleveland Cavaliers during the second half of Game 1 of basketball's NBA Finals in Oakland, Calif., Thursday, June 1, 2017. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Golden State Warriors guard Stephen Curry (30) reacts after scoring against the Cleveland Cavaliers during the second half of Game 1 of basketball's NBA Finals in Oakland, Calif., Thursday, June 1, 2017. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Mε το μαχαίρι στα δόντια μπήκαν στο παρκέ της "Oracle Arena" οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Με τον Στιβ Κερ εκτός αγώνα και τον Μάικ Μπράουν στη θέση του, απέναντι στην πρώην ομάδα του, οι "πολεμιστές" επικράτησαν με το εντυπωσιακό 113-90 των πρωταθλητών Κλίβελαντ Καβαλίερς και έκαναν το 1-0 στη σειρά των τελικών του ΝΒΑ.

Κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Κέβιν Ντουράντ. Ο άσος των Γουόριορς, μετακόμισε στην ομάδα με σκοπό να παίξει σε τελικούς ΝΒΑ και το μάτι του... γυάλιζε. Μπήκε στο παρκέ και έκανε τρομερή εμφάνιση, έβαλε 35 πόντους με 13/25 σουτ, μάζεψε 8 ριμπάουντ, έδωσε 8 ασίστ και δεν έκανε ούτε ένα λάθος σε 36 λεπτά συμμετοχής απέναντι στον κορυφαίο παίκτη του κόσμου. Ο Στέφεν Κάρι από την άλλη τελείωσε τον αγώνα με 28 πόντους, ενώ μοίρασε και 9 ασίστ.

Cleveland Cavaliers forward LeBron James walks on the floor during the first half of Game 1 of basketball's NBA Finals against the Golden State Warriors in Oakland, Calif., Thursday, June 1, 2017. (AP Photo/Ben Margot)
Cleveland Cavaliers forward LeBron James walks on the floor during the first half of Game 1 of basketball's NBA Finals against the Golden State Warriors in Oakland, Calif., Thursday, June 1, 2017. (AP Photo/Ben Margot) AP

Πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Μπορεί να σκόραρε 28 πόντους με 9/20 σουτ, να μάζεψε 15 ριμπάουντ και να μοίρασε 8 ασίστ, έκανε όμως και 8 λάθη που συνιστούν ισοφάριση της χειρότερης επίδοσης από το 1984 κι έπειτα.

Επόμενος τελικός το βράδυ της Κυριακής στις 03:00, με τους Καβαλίερς να ψάχνουν την ισοφάριση και τους Γουόριορς να θέλουν το 2-0 για να ξεφύγουν στις νίκες. Για να δούμε...

Τα δωδεκάλεπτα: 35-30, 60-52, 93-72, 113-91

AP Photos/Marcio Jose Sanchez

News 24/7

24MEDIA NETWORK