Σε δημοπρασία το ακριβότερο συμβόλαιο του Τζόρνταν

Την ευκαιρία να αγοράσουν μέσω δημοπρασίας το πρώτο αντίγραφο του πιο ακριβού (για μια σεζόν) συμβολαίου στην ιστορία του NBA, αυτού του Μάικλ Τζόρνταν με τους Σικάγο Μπουλς για τη σεζόν 1997-1998, θα έχουν οι θαυμαστές του 51χρονου.

Το εν λόγω συμβόλαιο που υπέγραψε ο Τζόρνταν για την σεζόν 1997-1998, ήταν το τελευταίο του με τους Μπουλς, με τους οποίους κατέκτησε τη χρονιά εκείνη το έκτο του πρωτάθλημα. Η αρχική εκτίμηση της αξίας του συμβολαίου από την εταιρεία που ανέλαβε να το δημοπρατήσει και ακούει στο όνομα "Heritage Auctions" άγγιζε τα 30.000 δολάρια και αναμένεται να ξεπεραστεί, καθώς μόλις μια εβδομάδα πριν από το φινάλε της διαδικασίας, η τιμή έχει φτάσει ήδη τις 28.000.

"Είναι δύσκολο να το συγκρίνεις με οτιδήποτε έχουμε πουλήσει. Είναι ο Τζόρνταν που αποτελεί μια κατηγορία από μόνος και απ' όσο ξέρουμε, είναι το μοναδικό συμβόλαιο του που έχει έρθει στην επιφάνεια", δήλωσε ο διευθυντής των αθλητικών δημοπρασιών της εταιρείας.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.