Σφήνα από Ντάλας Μάβερικς για Μεϊρί

Οι Ντάλας Μάβερικς φέρονται να έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι της απόκτησης του Σαλάχ Μεϊρί, την ώρα που ο Τυνήσιος σέντερ ενδιαφέρει έντονα και τον Παναθηναϊκό.

Σφήνα από Ντάλας Μάβερικς για Μεϊρί

Ύστερα από την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Στεφάν Λάσμε, ο Παναθηναϊκόςκινήθηκε αστραπιαία και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τυνήσιο σέντερ, Σαλάχ Μεϊρί. Ο 29χρονος άσος αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτηςμετά από μία διετία και πλέον αναζητά τον επόμενα σταθμό της καριέρας του.

Ωστόσο οι πράσινοι δεν είναι οι μοναδικοί που ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Marc Stein του ESPN στο παιχνίδι της απόκτησης του Τυνήσιου σέντερ έχουν μπει για τα καλά και οι Ντάλας Μάβερικς. Η ομάδα του ΝΒΑ φέρεται να προσφέρει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον Μεϊρί, δίνοντάς του έτσι την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Το βιογραφικό του

Ο ύψους 2μ17 σέντερ ξεκίνησε την καριέρα του στην Ετουάλ Σπορτίβ, από την οποία αποχώρησε το 2010 για χάρη της Άντβερπ. Το 2012 μετακινήθηκε στην Ισπανία και στην Ομπραντόιρο, με την οποία κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο ανερχόμενο παίκτη της Λίγκας. Ένα χρόνο αργότερα έκανε το μεγάλο άλμα, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την εφετινή σεζόν με τους "μερένγκες" κατέκτησε την Ευρωλίγκα, καθώς και το ισπανικό πρωτάθλημα, έχοντας 4.4 πόντους και 0.8 μπλοκ ανά παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη:

Κοντά στον Μεϊρί ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK