Στα δάκρυα των Κερ και Κάρτερ αποτυπώθηκε το σοκ για τον τραυματισμό του ΜακΚο

Ο Πατ ΜαΚο σωριάστηκε στο παρκέ και όλο το γήπεδο "έκλαψε" βλέποντάς τον να φεύγει με φορείο και κολάρο από το παρκέ. Σοκαρισμένος ο Βινς Κάρτερ.

Golden State Warriors guard Patrick McCaw is taken off the court on a stretcher after falling hard to the floor late in the third quarter following a Flagrant 1 foul by Sacramento Kings's Vince Carter in an NBA basketball game Saturday, March 31, 2018, in Sacramento, Calif. The Warriors won 112-96. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
Πάτρικ ΜακΚο AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Ο Βινς Κάρτερ υποστήριξε πως δεν ήθελε να προκαλέσει την άτσαλη πτώση του Πατ ΜακΚο. Το βούρκωμα του "Air Canada" βλέποντας τον γκαρντ των Γουόριορς να σφαδάζει στο παρκέ και ο κόμπος στο λαιμό όταν αναγκάστηκε να κάνει δηλώσεις στ' αποδυτήρια (μάς) έπεισαν πως όντως ήταν μια άτυχη στιγμή. Μια στιγμή εξ αυτών που το ΝΒΑ βίωσε πολλάκις από την αρχή της σεζόν με σοβαρούς τραυματισμούς.

Ήθελε να τον αποφύγει ή όχι ο Κάρτερ, το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο και -δυστυχώς- δεν αλλάζει: ο 22χρονος Μακ, τη στιγμή που βρισκόταν στον αέρα ολοκληρώνοντας το λέι απ, ήρθε σ' επαφή με το κορμί του Βινς που δεν είχε προλάβει να φτάσει για να κλείσει τη base-line, έχασε την ισορροπία του και προσγειώθηκε τόσο άσχημα που οι φωνές από τον πόνο κάλυψαν κάθε άλλη κραυγή αγωνίας.

Τον Στιβ Κερ τον έπιασαν οι κάμερες ν' αντιδρά έντονα. Να βρίζει τον Κάρτερ που δεν πρόσεξε. Να τον κατηγορεί πως ήξερε τι θα συμβεί. Γρήγορα πάντως η ηρεμία τον κυρίευσε και πήγε στον... θύτη για να τον παρηγορήσει, να τον χτυπήσει συμπονετικά στην πλάτη. Επί της ουσίας να του ζητήσει συγγνώμη. Μέχρι και ο ίδιος να βουρκώσει.

Όταν δε ο ΜακΚο έφυγε με φορείο από το παρκέ και το γήπεδο χειροκροτούσε, οι παίκτες των δυο ομάδων έγιναν μια αγκαλιά. Και ταυτόχρονα μια προσευχή για να κυλήσουν όλα καλά. Σε πρώτη φάση πάντως αναμένονται τ' αποτελέσματα των εξετάσεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK