Σταρ του NBA επιστρέφει στο πανεπιστήμιο για χάρη του πατέρα του!

Τι κι αν η ζωή του από το 2010 μπήκε σε μια σειρά και τα προβλήματα βιοπορισμού λύθηκαν. Ο πέντε φορές All-Star στα 27 του χρόνια αποφάσισε να μην πάει διακοπές το καλοκαίρι για να εκπληρώσει τη μεγαλύτερη επιθυμία του πατέρα του.

Ο ηγέτης των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, Τζον Γουόλ, έχει αφήσει μία μισοτελειωμένη δουλειά από το 2010 που έγινε επαγγελματίας και σκοπεύει να την ολοκληρώσει το ερχόμενο καλοκαίρι...

Τα εκατομμύρια, και η στρωμένη ζωή από πλευράς βιοπορισμού δεν έκαναν τον Τζον Γουόλ να ηρεμήσει και να απολαύσει τα λούσα της λάμψης του ΝΒΑ.

Όπως έκανε γνωστό ο Αμερικανός point guard το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα πάει διακοπές, θα επιστρέψει στο πανεπιστήμιο του Κεντάκι για να ολοκληρώσει τις σπουδές του για να πάρει το πτυχίο του όπως είχε δεσμευτεί στον πατέρα του...

Ο Γουόλ είχε αφήσει τις σπουδές του στις επιχειρήσεις για να παίξει στο NBA, ωστόσο βλέποντας την αδερφή του να γίνεται η πρώτη διπλωματούχος της οικογένειας, αποφάσισε κι εκείνος να τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον πατέρα του.

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.