Η απάντηση της NASA στον 'εξωγήινο' Στέφεν Κάρι περιείχε... εισιτήριο για το φεγγάρι

Ο Στέφεν Κάρι αμφισβήτησε το ταξίδι του ανθρώπου στη Σελήνη και η αντίδραση της NASA είχε πρόσκληση για το... επόμενο ταξίδι!

Golden State Warriors guard Stephen Curry takes the inbounds pass during the first half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Saturday, Dec. 1, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
Golden State Warriors guard Stephen Curry takes the inbounds pass during the first half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Saturday, Dec. 1, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio) AP PHOTO/CARLOS OSORIO

50 χρόνια συμπληρώνονται τον ερχόμενο Ιούλιο από την πρώτη φορά που άνθρωπος (φέρεται να) πάτησε το πόδι του στη Σελήνη, σε παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση!

Ήταν το πλήρωμα του 'Apollo 11' που κάλυψε την απόσταση των 384.403 χιλιόμετρων και, μετά τις πρώτες διερευνητικές πτήσεις στα τέλη του 1968, ολοκλήρωσε την αποστολή του, με τον Νιλ Άρμστρονγκ να έχει καταγραφεί στην ιστορία ως ο πρώτος αστροναύτης που περπάτησε στη στέρεη επιφάνεια του μοναδικού φυσικού δορυφόρου της Γης. Ακολούθησε ο Μπαζ Όλντριν, τη στιγμή που ο Μάικλ Κόλινς παρέμενε στο σκάφος διακυβέρνησης.

Όσο περνούσαν τα χρόνια τόσο οι θεωρίες συνωμοσίας για το 'αν' και 'πώς' πολλαπλασιάζονταν. Το αποτύπωμα της μπότας, η σημαία που κυμάτιζε, ο κρατήρας που έλειπε, οι σκιές, οι βράχοι, κάποια άλλα αντικείμενα ήρθαν να ενισχύσουν τη γνώμη των ερευνητών που ασχολήθηκαν με το ζήτημα θέτοντας ως στόχο ζωής να καταρρίψουν τους ισχυρισμούς της NASA. Και να πείσουν.

Πολλοί πείστηκαν. Ο Στέφεν Κάρι μεταξύ αυτών. Μέχρι προσφάτως δεν είχε εκφραστεί δημοσίως. Το έκανε καλεσμένος του podcast του 'Ringer' με παρουσιαστές του Βινς Κάρτερ και του Κεντ Μπέιζμορ.

Η απάντηση της NASA στον 'εξωγήινο' Στέφεν Κάρι περιείχε... εισιτήριο για το φεγγάρι

Στη διάρκεια της ηχογραφημένης κουβέντας τους, ο ηγέτης των πρωταθλητών Γουόριορς πήρε ξεκάθαρη θέση. Χωρίς μισόλογα ή 'ναι μεν, αλλά'. Τη στιγμή που οι δύο οικοδεσπότες απαντούσαν συγκρατημένα 'όχι', ο Κάρι ήταν κάθετος. " Ούτε εγώ το πιστεύω. Συγγνώμη, αλλά δεν θέλω ν' αρχίσουμε τις θεωρίες συνωμοσίας γιατί θα έρθουν να μας μαζέψουν".

Η ατάκα έφτασε μέχρι τη NASA, την Εθνική Υπηρεσία Αεροναυτικής και Διαστήματος. Εκπρόσωπός της μάλιστα βγήκε ν' απαντήσει στον Κάρι. Προσκαλώντας τον την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί το Χιούστον για αγώνα με τους Ρόκετς να κάνει μια επίσκεψη στο 'Johnson Space Center' και να διαπιστώσει από κοντά τ' αποδεικτικά στοιχεία της πρώτης προσελήνωσης.

" Θα θέλαμε πάρα πολύ να ξεναγήσουμε τον κύριο Κάρι στο εργαστήριο της σελήνης. Διαθέτουμε 100άδες κιλά από σεληνιακούς βράχους. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του μπορεί να δει από πρώτο χέρι τι καταφέραμε πριν από 50 χρόνια, όπως επίσης τι κάνουμε τώρα για να επιστρέψουμε στο φεγγάρι τα επόμενα χρόνια. Αυτή τη φορά όμως για να μείνουμε", ανέφερε ο Άλαρντ Μπίουτελ στους New York Times, τη στιγμή που πολλοί πρώην αστροναύτες επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τον Κάρι προκειμένου να κουβεντιάσουν μαζί του.

Λέτε να του προτείνουν να ταξιδέψει μαζί τους την επόμενη φορά; Ούτως ή άλλως 'εξωγήινος' θεωρείται!

" Κάτι καλό θα βγει απ' αυτό", κατέληξε ο Κάρι.

Μέχρι τότε, έχουμε μονάχα αυτό:

Ποια η δική σας γνώμη;

News 24/7

24MEDIA NETWORK