Στο πλευρό του Σάγκερ και ο Μπάρκλεϊ παρά τις ενστάσεις των γιατρών

Ακόμη μια δύσκολη μάχη ενάντια στη λευχαιμία δίνει ο διάσημος ρεπόρτερ των αγώνων του ΝΒΑ, Κρεγκ Σάγκερ. Ωστόσο αυτή τη φορά έχει δίπλα του έναν ιδιαίτερο σύμμαχο. Ο λόγος για τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ, ο οποίος παρά τις ενστάσεις των γιατρών, βρίσκεται δίπλα στον παλιόφιλό του.

Άλλη μια δύσκολη μάχη δίνει ο διάσημος δημοσιογράφος του ΝΒΑ, Κρεγκ Σάγκερ. Την Τετάρτη (31/8) υποβλήθηκε στην τρίτη μεταμόσχευση μυελού των οστών, παλεύοντας με τη λευχαιμία.

Ωστόσο είχε στο πλευρό του έναν εκλεκτό επισκέπτη, τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Η γυναίκα του Σάγκερ, Στέισι, είναι δίπλα του καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας του, ωστόσο αυτή τη φορά εξαιτίας ενός κρυολογήματος οι γιατροί την συμβούλευσαν να μείνει σε απόσταση.

Όταν ο Μπάρκλεϊ έμαθε για το κρυολόγημα της Στέισι, πήρε την πρώτη πτήση από το Φίνιξ για το Χιούστον προκειμένου να επισκεφτεί τον πολύ καλό του φίλο και να βρεθεί δίπλα του. Πήρε μάλιστα αυτή την απόφαση λίγο καιρό μετά από το χειρουργείο που έκανε στο ισχίο του κι ενώ οι γιατροί τον συμβούλευσαν αυστηρά να μην μετακινηθεί!

"Ο Κρεγκ είναι από τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Πάμε να δούμε τον Σάγκερ για να τον εμψυχώσουμε και την στιγμή που φεύγουμε είμαστε σε φάση... Πάει κάτι λάθος με αυτόν; Έχει την πιο θετική ψυχολογία. Όταν πας να τον εμψυχώσεις με κάποιο τρόπο καταφέρνει να σε εμψυχώσει αυτός!", δήλωσε ο Μπάρκλεϊ στο "Associated Press".

Η οικογένεια του Σάγκερ φυσικά δέχθηκε με μεγάλη χαρά την επίσκεψη του Μπάρκλεϊ, ενώ ο Κρεγκ Σάγκερ ο δεύτερος μέσω του twitter, τον ευχαρίστησε που έκανε παρέα στον πατέρα του:

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.