Στους Γουόριορς ο Πατσούλια

Στην απόκτηση του Ζάζα Πατσούλια προχώρησαν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, με τον Γεωργιανό σέντερ να αποτελεί τον διάδοχο του Άντριου Μπόγκατ, ο οποίος μετακόμισε στο Ντάλας για χάρη των Μάβερικς.

Στους Γουόριορς ο Πατσούλια

Η τεράστια κίνηση με την απόκτηση του Κέβιν Ντουράντ "ανάγκασε" τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να κάνουν σημαντικό χώρο στο salary cap προκειμένου να εξοικονομηθούν πόροι για τον πρώην -πλέον- σούπερ σταρ της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Γι' αυτό το λόγο, οι Άντριου Μπόγκατ και Χάρισον Μπαρνς μετακόμισαν στο Ντάλας και τους Μάβερικς. Ο Αυστραλός σέντερ αποκτήθηκε με ανταλλαγήαπό τους "πολεμιστές". Αντίθετα ο 24χρονος σμολ φόργουορντ, το Νο7 του ντραφτ το 2012 και το βασικό 3άρι των "πολεμιστών", ήταν ελεύθερος στην αγορά και αναζητούσε το μάξιμουμ συμβόλαιο.

Η ομάδα του Όκλαντ θα έμπαινε στη διαδικασία να του προσφέρει κάτι καλό μόνο αν ο Κέβιν Ντουράνταπαντούσε αρνητικά. Η αίσια έκβαση των πραγμάτων κατέστησε... περιττό τον Μπαρνς, ο οποίος δεν έχασε χρόνο και συμφώνησε με τους "καουμπόηδες".

Παρόλα αυτά, οι "πολεμιστές" κινήθηκαν άμεσα και βρήκαν τον διάδοχο του Αυστραλού άσου στο πρόσωπο του Ζάζα Πατσούλια, ο οποίος κάνει το αντίθετο δρομολόγιο, καθώς την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με τη φανέλα των Μάβερικς. Σύμφωνα με πληροφορίες του "Yahoo Sports" ο Γεωργιανός σέντερ ήρθε σε συμφωνία με τους Γουόριορς για συμβόλαιο ενός έτους έναντι 2.900.000 δολαρίων. Μ' αυτή την κίνηση η ομάδα του Στιβ Κεβ εξοικονόμησε 9-10.000.000 δολάρια.

Την περυσινή σεζόν ο Πατσούλια είχε κατά μέσο όρο 8.6 πόντοι, 9.4 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ σε 76 αγώνες. Γενικά, την τελευταία τριετία ο Γεωργιανός έχει 8.2 πόντους και 7.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Ντουράντ στους Γουόριορς!
Ο Μπαρνς πήρε 94 εκατ. από τους Μάβερικς!
Οι Γουόριορς έδωσαν τον Μπόγκατ στους Μάβερικς, κράτησαν τον Λίβινγκστον

News 24/7

24MEDIA NETWORK