Στους Κλίπερς ο Σπέιτς

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Yahoo Sports" ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ, Μαρίζ Σπέιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στους Λος Άντζελες Κλίπερς, ύστερα από μία τριετία στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Στους Κλίπερς ο Σπέιτς

Η απόκτηση του Κέβιν Ντουράντ είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, καθώς έπρεπε να βρεθεί χώρος στο salary cap των "πολεμιστών".

Γι' αυτό το λόγο, τόσο ο Χάρισον Μπαρνς (που έκλεισε στους Ντάλας Μάβερικς) όσο κι ο Μαρίζ Σπέιτς που είχαν σημαντική συμβολή στις επιτυχίες την τελευταία διετία έμειναν ελεύθεροι. Παρά την επιθυμία του Στιβ Κερ για παραμονή των δύο παικτών στο ρόστερ κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό ελέω... οικονομικών δεδομένων.

Παρόλα αυτά, ο Σπέιτς δεν επρόκειτο να μείνει χωρίς ομάδα, αφού αποτελεί μία ιδιαίτερα αξιόλογη λύση κάτω από τη ρακέτα, διαθέτοντας παράλληλα κι εξαιρετικό μακρινό σουτ (38.7% στα τρίποντα). Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του " Yahoo Sports" ο 28χρονος άσος ήρθε σε συμφωνία με τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Ο Ντοκ Ρίβερς θεωρεί πως ο Σπέιτς αποτελεί το κατάλληλο μπακ-απ στη θέση "5", ύστερα από την απώλεια του Κόουλ Όλντριτς που μετακόμισε στη Μινεσότα και τους Τίμπεργουλβς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK