Στους Πέλικανς ο Γιάνκοβιτς!

Πρόταση από τους Νιου Όρλινς Πέλικανς δέχθηκε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Στους Πέλικανς ο Γιάνκοβιτς!
INTIME SPORTS

Στις Ηνωμένες Πολιτείες θα βρεθεί το Σάββατο (2/7) ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς προκειμένου να πάρει μέρος στην summer league team των Πέλικανς. Η ομάδα της Νέας Ορεάνης έκανε πρόταση στον 26χρονο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού που έμεινε ελεύθερος και πλέον ετοιμάζεται για το άλμα στην καριέρα του.

Ο Γιάνκοβιτς άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στα τελευταία ματς με το "τριφύλλι", κέρδισε χρόνο συμμετοχής παρά τον αρχικό παραγκωνισμό του από τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς λόγω της προτίμησης στον Πάβλοβιτς και βλέπει πως τώρα δικαιώνεται.

Ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του στο χέρι, ενώ το τελευταίο διάστημα ακολουθεί πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων για να είναι έτοιμος.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που περνάει τον Ατλαντικό, αφού στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Μέγκα Βιζούρα (Σερβία), και Παναθηναϊκό. Με τους "πράσινους" έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και τρία κύπελλα, ενώ παράλληλα είναι διεθνής με την Ελλάδα. Πρόσφατα βρέθηκε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, όπως σας είχε αποκαλύψει το Contra.gr, με τους "κιτρινόμαυρους" να του προσφέρουν μάλιστα και τεράστιο συμβόλαιο ύψους 1.200.000 ευρώ για δύο χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK