Σχολείο κατ’ οίκον ο Μπολ!

Το διέπραξε ξανά. Η πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα της αμερικανικής μπασκετικής σόου-μπιζ, ο ΛαΒαρ Μπολ πήρε τον βενιαμίν των γιων του ΛαΜέλο από το γυμνάσιο Chino Hills εκνευρισμένος από τον τρόπο που τον χρησιμοποιεί ο προπονητής στην ομάδα μπάσκετ και την επόμενη διετία θα τον… σπουδάσει μόνος του στο σπίτι του!

Την είδηση αποκάλυψαν οι L.A. Times υποστηρίζοντας ότι ο ΛαΜέλο που έκλεισε τα 15 τον περασμένο Αύγουστο και έχει ήδη συμφωνήσει να πάει κολέγιο στο διάσημο UCLA όπως ο πρεσβύτερος των Μπολ, Λόνζο αλλά και ο ρούκι αδερφός του ΛιΆντζελο έφυγε από το γυμνάσιο.

Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι ο ιδιόρρυθμος πατέρας ΛαΒαρ πήρε τον ΛαΜέλο επειδή φοβήθηκε τυχόν… μπλεξίματα αφού πριν λίγες μέρες από τη μάρκα παπουτσιών της οικογένειας Big Baller Brand (BBB) κυκλοφόρησε παπούτσι μπάσκετ με την ονομασία Melo Ball 1s κάτι που ίσως προκαλέσει προβλήματα στον μικρό αφού το όνομά του συνδέθηκε με εμπορικό προϊόν που πωλείται για κέρδος. 

Παράλληλα όμως ο ΛαΒαρ είναι εκνευρισμένος με τον προπονητή του γυμνασίου Chino Hills Ντένις Λάτιμορ και τον τρόπ που χρησιμοποιεί τον γιό του στην ομάδα μπάσκετ. «Δεν ασχολούμαι μαζί του. Δεν ασχολούμαι ούτε με τη διοίκηση του γυμνασίου. Είναι ένας νέος προπονητής και δεν μου αρέσει καθόλου» δήλωσε σχετικά ο ΛαΒαρ.

AP Photo/Mark J. Terrill