Συγκλονιστικό VIDEO από τον Κρις Μπος: "Είσαι ένα τίποτα"!

Την απόσταση μεταξύ ζωής και θανάτου περιγράφει ο Κρις Μπος στο ντοκιμαντέρ για την περιπέτεια της υγείας του.

Ο Κρις Μπος έχει περάσει πάρα πολλά από τον Φεβρουάριο του 2015. Θρόμβωση στη θρόμβωση από τον πνεύμονα στο πόδι, εξετάσεις, εντατική, απογοήτευση. Το χειρότερο: αποχή από το μπάσκετ!

Τούτο το κίνητρο, η επιστροφή στο παρκέ, ήταν η κινητήριος δύναμη για ν' αφήσει τα πάντα πίσω. Αλλά και να μιλήσει ανοικτά γι' αυτά. Με ωμότητα. Να μιλήσει για τον κίνδυνο που διέτρεξε να χάσει τη ζωή του και τις δύσκολες ημέρες στο νοσοκομείο, τότε που ένιωθε ότι αιωρείται μεταξύ γης και ουρανού. Μαζί και για τον τρόπο που ξέφυγε από τα δίχτυα της κατάθλιψης, την επιστροφή στο γυμναστήριο και στο παρκέ.

Ο Κρις Μπος πρωταγωνίστησε στο μίνι ντοκιμαντέρ "Rebuild" και έστειλε προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα ότι θα γυρίσει το ίδιο δυνατός. Οι Χιτ τον περιμένουν!

Για να δείτε όλο το ντοκιμαντέρ πατήστε εδώ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.