Συμπαίκτης με τον Κάρι ο Μπουρούσης...

Όχι δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για κάτι χειροπιαστό. Οι πρώην πρωταθλητές του ΝΒΑ έχουν στη λίστα τους τον Γιάννη Μπουρούση και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δούμε τον MVP της ACB να μετακομίζει στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού για να γίνει Warrior.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς εξετάζουν το ενδεχόμενο να ενισχυθούν κάνοντας ευρωπαϊκές προσθήκες με την περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση να βρίσκεται στη λίστα του και το σενάριο της μετακόμισης του διεθνούς άσου, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, για να γίνει συμπαίκτης με τον Στεφ Κάρι, να μην απέχει πολύ από το να γίνει πραγματικότητα.

Πολλές λεπτομέρειες, σχετικά με το αν έχει γίνει συγκεκριμένη κρούση στον παίκτη, πέρα από τη φημολογία που υπάρχει, δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ωστόσο το ενδεχόμενο να προκύψουν πολύ περισσότερα δεδομένα σχετικά, τις προσεχείς ημέρες.

ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΧΡΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όσον αφορά τώρα στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον πρώην σούπερ σταρ της Μπασκόνια, αυτό είναι δεδομένο και συγκεκριμένα. Ο Μπουρούσης άλλωστε αποτελεί τον πρώτο και κορυφαίο μεταγραφικό στόχο ενόψει της νέας σεζόν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έχει αναλάβει προσωπικά να τελειώσει την υπόθεση.

Στο "τριφύλλι" πάντως σέβονται το γεγονός ότι κύρια επιθυμία του παίκτη είναι να βρει ομάδα στο ΝΒΑ και γι αυτό το λόγο του δίνουν χρόνο για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο Παναθηναϊκός δίνει τη δυνατότητα στον Μπουρούση, εφόσον συμφωνήσει να φορέσει τα πράσινα, αν βρει στο μεταξύ ομάδα από το ΝΒΑ μέχρι το τέλος του μήνα, να αποχωρήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κοντά στον Μάικ Τζέιμς, η πρόταση για Μπουρούση

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".