Τα καλύτερα buzzer beater της σεζόν του NBA στο... πιάτο σας!

Το NBA συνέλεξε και δημοσίευσε ένα τρομερό video με τα καλύτερα buzzer beater της εφετινής σεζόν, και μας το πρόσφερε απλόχερα για να το απολαύσουμε (VIDEO).

Ο "μαγικός" κόσμος του NBA μας έχει χαρίσει κατά καιρούς σπουδαίες συγκινήσεις. Άλλωστε αυτό απεδείχθη περίτρανα και στην εφετινή regular season.  

Τα εντυπωσιακά καρφώματα, οι ευφάνταστες πάσες, και τα πολλά... αλά ΝΒΑ σουτ συνέθεσαν ακόμη μια τρομερή μπασκετική χρονιά και μας άνοιξαν περισσότερο την... όρεξη για αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν στα play-off. 

Πολλά σουτ μπήκαν. Άλλα τόσα χτύπησαν στεφάνι και κατέληξαν παρκέ ή στα χέρια αντίπαλου παίκτη. Κάποια, όμως, ακούμπησαν δυχτάκι στα τελευταία κλάσματα του δευτερολέπτου και έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο επίσημος λογαριασμός του NBA μάζεψε και δημοσίευσε ένα απίθανο video με όλα τα buzzer beater της σεζόν 2017-2018, στα οποία πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, Μπλέικ Γκρίφιν, King Τζειμς, Ράσελ Γουέστμπρουκ, και μας τα πρόσφερε απλόχερα στο... πιάτο!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.