Τα βήματα του "Βασιλιά" παραλίγο να μετατρέψουν το ματς σε... πόλεμο!

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε πεντακάθαρη παράβαση στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα κόντρα στους Γουίζαρντς, αλλά η μπάλα (για καλό όλων) δεν κατέληξε στο καλάθι (VIDEO).

Τα βήματα του "Βασιλιά" παραλίγο να μετατρέψουν το ματς σε... πόλεμο!

Oι Καβαλίερς πήραν τη νίκη με 140-135 κόντρα στους Γουίζαρντς στην παράταση σε ένα από τα παιχνίδια που θα μείνουν αξέχαστα. Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν κορυφαίος και πέτυχε το καθοριστικό τρίποντο που έστειλε το ματς στην παράταση, ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα λίγο έλειψε να προκαλέσει... πανικό!

Κι αυτό γιατί με το σκορ στο 118-117 για τους Γουίζαρντς o Τζέιμς πήρε φόρα και πήγε προς το καλάθι των αντιπάλων, ξεπέρασε τον Γουόλκαι έφτασε μέχρι το ανενόχλητο λέι-απ, στο οποίο όμως... αστόχησε!

Η λεπτομέρεια; Νωρίτερα είχε υποπέσει σε καταφανέστατα βήματα, τα οποία οι διαιτητές δεν είδαν ποτέ, με τον ίδιο να παραδέχεται μετά τον αγώνα ότι " έκανε σίγουρα βήματα, με αυτό το τελευταίο βηματάκι να μου χαλάει τον ρυθμό και να αστοχώ στο λέι-απ"!

Το γεγονός ότι δε μπήκε το καλάθι σίγουρα "έσωσε" τους διαιτητές, με τον Γουόλ ακολούθως να ευστοχεί σε δύο βολές πριν ο Λεμπρόν πετύχει ένα από τα καλάθια της χρονιάς για να στείλει το ματς στην παράταση. Φαντάζεστε να είχαν νικήσει με αυτό το καλάθι οι Καβαλίερς μέσα στην Ουάσινγκτον;

Χίλιες φορές που θα έχουμε να θυμόμαστε το παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Λεμπρόν ΔΕΝ είναι κοινός θνητός: Διέλυσε τους Γουίζαρντς στο ματς της χρονιάς

News 24/7

24MEDIA NETWORK