Τελικοί τέλος για τον Ίρβινγκ

Ο τραυματισμός του Κάιρι Ίρβινγκ στερεί από τους Καβαλίερς ένα υπερόπλο στην προσπάθεια ανατροπής του 1-0 των Γουόριορς στους τελικούς του ΝΒΑ και της κατάκτησης του δαχτυλιδιού.

Τελικοί τέλος για τον Ίρβινγκ
ίρβινγκ καβαλιερς ΝΒΑ

Ο τραυματισμός του Ίρβινγκ αποδείχθηκε σοβαρός. Μάλιστα ο βασικός πόιντ γκαρντ της ομάδας του Μπλατ θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και δεν θα παίξει σε κάποιο άλλο από τα παιχνίδια της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος.

Το πρόβλημα είναι στην επιγονατίδα, όπως διαπιστώθηκε από τη μαγνητική τομογραφία. Εκεί υπέστη το κάταγμα ο Ίρβινγκ, ζημιά που του στερεί τη δυνατότητα να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, ιδίως δε τον Λεμπρόν Τζέιμς ο οποίος θα πρέπει να υπερβάλει πλέον εαυτόν για να οδηγήσει τους Καβς στην επιτυχία.

Τι χάνει ο Μπλατ; Έναν παίκτη που έδινε 19 πόντους, 3.8 ασίστ και 3.6 ριμπάουντ. Στην κανονική περίοδο είχε 21.7 πόντους και 5.4 ασίστ ανά ματς.

Είναι το δεύτερο πλήγμα που δέχονται οι "ιππότες" στη διάρκεια της postseason, αφού στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς με τους Σέλτικς, στον πρώτο γύρο, είχε τραυματιστεί (στον ώμο) και ο Κέβιν Λοβ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK