Τέλος από τους Χιτ ο Μπος, αποσύρεται η φανέλα του!

Μετά από μια τριετία γεμάτη προβλήματα υγείας, ο Κρις Μπος αποτελεί παρελθόν από τους Μαϊάμι Χιτ, ενώ όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να βάλει τέλος στην καριέρα του στα 33 του χρόνια.

FILE - In this Feb. 3, 2016, file photo, Miami Heat forward Chris Bosh (1) reacts to a call during the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks, in Dallas. Bosh was dealing with more than one blood clot earlier this year, and said Wednesday, Sept. 21, 2016,  that he felt written off when Miami Heat team doctors advised him that the situation would likely be career-ending.
(AP Photo/LM Otero, File)
FILE - In this Feb. 3, 2016, file photo, Miami Heat forward Chris Bosh (1) reacts to a call during the second half of an NBA basketball game against the Dallas Mavericks, in Dallas. Bosh was dealing with more than one blood clot earlier this year, and said Wednesday, Sept. 21, 2016, that he felt written off when Miami Heat team doctors advised him that the situation would likely be career-ending. (AP Photo/LM Otero, File) AP

Δεν τα κατάφερε να ξεπεράσει ούτε τώρα τον τραυματισμό του ο Κρις Μπος και οι Μαϊάμι Χιτ αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη συνεργασίας τους.

Ο 33χρονος άσος, που κατέκτησε δύο Πρωταθλήματα με το Μαϊάμι το 2012 και το 2013, έχασε το δεύτερο μισό των σεζόν 2014/15 και 2015/16 επειδή βρέθηκε ότι είχε θρόμβωση στο αίμα και φέτος έχασε ολόκληρη την περίοδο, καθώς του απαγορεύτηκε κατηγορηματικά να παίξει ή να έστω να προπονείται, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του.

Οι Μαϊάμι Χιτ όσο κι αν έχουν συνδεθεί συναισθηματικά με τον Μπος τα τελευταία επτά χρόνια, δεν είχαν άλλη επιλογή. Είχαν έναν παίκτη που θα "έτρωγε" 52.000.000 δολάρια από το μισθολόγιό τους για τα επόμενα δύο χρόνια. Αναγκαστικά λοιπόν πήραν αυτή την απόφαση.

Ο Μπος ωστόσο θα πάρει κανονικά τα χρήματα μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, απλά δεν θα υπολογίζονται στο salary cap των Χιτ. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε το αφεντικό της ομάδας, Πατ Ράιλι, η φανέλα με τον αριθμό "1" που φορούσε ο Μπος δεν θα φορεθεί από άλλον παίκτη. Πλέον όπως όλα δείχνουν είμαστε πολύ κοντά στην ανακοίνωση της απόσυρσης από τη δράση του Κρις Μπος στα 33 του χρόνια.

" Ο Chris άλλαξε τη ζωή και την καριέρα του όταν ήρθε στο Miami, αλλά άλλαξε και τις δικές μας ζωές προς το καλύτερο σε σημείο που δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Θα είμαστε για πάντα υποχρεωμένοι σε εκείνον για τις τέσσερις συμμετοχές στους Τελικούς και τα δυο πρωταθλήματα. Είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία αυτής της ομάδας" είπε το αφεντικό των Χιτ, Πάτ Ράιλι.

AP Photo/LM Otero, File

News 24/7

24MEDIA NETWORK