Τέλος ο Καρλ από τους Κινγκς

Οι Σακραμέντο Κινγκς ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση τη συνεργασίας τους με τον Τζορτζ Καρλ, o οποίος "πλήρωσε" την κόντρα με τον σούπερ σταρ της ομάδας, Ντεμάρκους Κάζινς και την αποτυχία εισόδου στα πλέι οφ.

Τέλος ο Καρλ από τους Κινγκς

Όπως αναμενόταν ο Τζορτζ Καρλ δεν θα καθίσει στον πάγκο των Σακραμέντο Κινγκς τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς οι διοικούντες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Παρά το ενισχυμένο ρόστερ σε σχέση με τις αμέσως προηγούμενες σεζόν οι "βασιλιάδες" απογοήτευσαν με το αγωνιστικό πρόσωπό τους και δεν εξασφάλισαν θέση στα πλέι οφ, με αποτέλεσμα ο 64χρονος κόουτς να θεωρηθεί ο βασικός υπεύθυνος της αποτυχία.

Παράλληλα, η μεγάλη κόντρα με τον Ντεμάρκους Κάζινς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των υπευθύνων να ολοκληρώσουν τη συνεργασία μαζί του. Ο Καρλ ανέλαβε την ομάδα στις 25 Φεβρουαρίου του 2015, έχοντας ρεκόρ 44 νικών και 68 ηττών.

"Τρέφω τεράστιο σεβασμό και θαυμασμό για τον Τζορτζ και για όσα έχει πετύχει τα τελευταία 30 χρόνια στο NBA. Εκ μέρους όλων στον οργανισμό των Κινγκς, θέλω να τον ευχαριστήσω για τη συνεισφορά του στο σύλλογο και του εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει από εδώ και πέρα", δήλωσε ο General Manager των Κινγκς, Βλάντε Ντίβατς στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK