Θα κάνει και τον προπονητή ο Giannis στους Μπακς;

Ο προπονητής της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ, Τζέισον Κιντ, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς.

Milwaukee Bucks head coach Jason Kidd talks with Bucks forward Giannis Antetokounmpo as he walks off the court during the first quarter of an NBA basketball game against the Sacramento Kings Tuesday, Nov. 28, 2017, in Sacramento, Calif. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
Milwaukee Bucks head coach Jason Kidd talks with Bucks forward Giannis Antetokounmpo as he walks off the court during the first quarter of an NBA basketball game against the Sacramento Kings Tuesday, Nov. 28, 2017, in Sacramento, Calif. (AP Photo/Rich Pedroncelli) AP

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το βράδυ της Δευτέρας (22/1) η είδηση πως ο Τζέισον Κιντ δεν είναι πια προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς.

Την απόλυση του Αμερικανού κόουτς της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ αποκάλυψε ο έγκυρος Αμερικανός δημοσιογράφος του ESPN, Adrian Wojnarowski, στο twitter του και αμέσως επικράτησε... πανικός στις τάξεις των φιλάθλων του συλλόγου, αλλά και των Ελλήνων (λόγω Giannis).

Η αλήθεια είναι πως οι Μπακς δεν θα πήγαιναν καλά στα τελευταία παιχνίδια, όμως έχασαν και ένα παιχνίδι και τον Αντετοκούνμπο λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Η ομάδα είχε πέσει στην 8η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας και δεν υπήρχαν ιδιαίτερα καλές σχέσεις στο τιμ, σύμφωνα με τον Wojnarowski.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος δημοσιογράφος και πάλι στο twitter του, χρέη προπονητή θα αναλάβει για το παιχνίδι με τους Σανς ο βοηθός του Κιντ, Τζο Πράντι.

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από τους Μπακς, στην οποία o General Manager, Τζον Χορστ, ευχαρίστησε τον Κιντ για την προσφορά του στα 3μιση χρόνια που κάθισε στον πάγκο, όμως στη συνέχεια τον... άδειασε. Πιο συγκεκριμένα όπως ανέφερε: "Πιστεύουμε ότι μια αλλαγή προπονητή είναι αναγκαία για να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να φτάσουμε πιο κοντά στο στόχο μας διεκδικώντας ένα πρωτάθλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK