Την 21η σεζόν του ο Κάρτερ δεν θα την περάσει σε ομάδα που φαντάζεσαι

Η αγάπη του για το μπάσκετ στέλνει τον αξεπέραστο "Air Canada" σε όγδοο διαφορετικό προορισμό από το 1998 μέχρι σήμερα. Vincanity, λέμε...

Sacramento Kings guard Vince Carter goes to the basket against the Orlando Magic during the second half of an NBA basketball game Friday, March 9, 2018, in Sacramento, Calif. The Kings won 94-88. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
Βινς Κάρτερ AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Ο αειθαλής Βινς Κάρτερ είναι όπως ένα frontman παραδοσιακής μπάντας των 70s. Τα χρόνια έχουν περάσει, αλλά ο ίδιος παραμένει κλασική αξία.

Ένας καλλιτέχνης (του μπάσκετ) που δεν μπορεί να λειτουργήσει (στο παρκέ) όπως παλιά, αλλά η παρουσία του και μόνο είναι ξεσηκωτική για το εκάστοτε κοινό. Ταυτόχρονα είναι ο συνδετικός κρίκος όλων των υπόλοιπων. Του συνόλου που έχει δίπλα του.

Στην Ατλάντα βρίσκονται πλέον σε rebuilding mode και ο 41χρονος Κάρτερ είναι αυτό που χρειάζονται για να παρασύρει τους νέους, να τους διδάξει, να τους καθοδηγήσει. Μεταξύ κι αυτόν ο δικός μας Τάιλερ Ντόρσεϊ ή ο ρούκι Τράε Γιανγκ. Ακόμη - ακόμη και ο πρωτάρης κόουτς Λόιντ Πιρς τον έχει ανάγκη για να αισθανθεί πιο άνετα. Ηλικιακά, άλλωστε, ίσα που τους χωρίζουν εννέα μήνες.

Ο Κάρτερ επιστρέφει σε ανατολική ομάδα μετά το 2010, όταν έφυγε από τους Μάτζικ. Ως τότε είχε αγωνιστεί επίσης σε Ράπτορς φυσικά και Νετς. Μετά πέρασε από Σανς, Μάβερικς, Γκρίζλις και πέρυσι ήταν στους Κινγκς παίζοντας στα 40 του σχεδόν 18 λεπτά ανά αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK