Τι θα γίνει, Γιάννη, μ' αυτούς τους Χιτ;

Οι Μπακς έχασαν δεύτερο ματς από την παρέα του Ντράγκιτς σε διάστημα τριών ημερών. Τι πλήρωσε αυτή τη φορά η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε μεν double-double, αλλά...

Τι θα γίνει, Γιάννη, μ' αυτούς τους Χιτ;
Αντετοκούνμπο Χιτ AP PHOTO/MORRY GASH

Μετά το 97-79 της Κυριακής ήρθε και το 106-101 της Τετάρτης. Ίδιος αντίπαλος, διαφορετική εξέλιξη, ίδιο αποτέλεσμα.

Οι Μπακς υπέστησαν δεύτερη ήττα από τους Χιτ, στο Μιλγουόκι τώρα, και με τρεις συνολικά στα τελευταία τέσσερα δεν βελτίωσαν το ρεκόρ τους, ούτε έδωσαν συνέχεια στο διπλό που πέτυχαν στην Ουάσινγκτον.

Κι αν το προηγούμενο ματς το παράτησαν για να μην ξοδέψουν ενέργεια, αυτό το πάλεψαν ως το τέλος. Χωρίς σέντερ όμως να κοντράρει τον τρομερό Γουαϊτσάιντ (27 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 6 κοψίματα) και τον Giannis αποκομμένο από τους υπόλοιπους (6/15 σουτ με 2/3 τρίποντα, 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ) να χάνει και πολλές βολές (8/15), το αποτέλεσμα δεν διαφοροποιήθηκε. Θα ήταν δύσκολο να φτάσουν, σε μια τέτοια περίπτωση, οι 25 πόντοι του Μίντλετον.

Τόσο αναιμική ήταν η φροντ λάιν του Μιλγουόκι που απέναντι στον -φτερό στον άνεμο- Χένσον πάρτι έκανε και ο εφεδρικός ψηλός του Μαϊάμι, ο Κέλι Όλινικ, με 15 πόντους σε 16 λεπτά.

Η επόμενη αποστολή των Μπακς; Στη Φιλαντέλφια, για την πρώτη εφετινή μάχη με τους Σίξερς του Εμπίντ. Μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου που θα βρεθούν ξανά με τους Χιτ, τα "ελάφια" μπορούν να τρέξουν ένα καλό σερί, αφού ο δρόμος είναι βατός. Και τότε να πάρουν εκδίκηση για ό,τι έπαθαν το τελευταίο τριήμερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK