Τι θα ζητούσαν οι σταρ του ΝΒΑ από τον Άγιο Βασίλη

Του Γιάννη Αντετοκούνμπο η ευχή είναι η πιο ευφάνταστη και ταυτόχρονα η πιο δύσκολα υλοποιήσιμη. Ποιος ξέρει όμως...

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, right, dribbles past Golden State Warriors' Kevin Durant during the first half of an NBA basketball game Thursday, March 29, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, right, dribbles past Golden State Warriors' Kevin Durant during the first half of an NBA basketball game Thursday, March 29, 2018, in Oakland, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Εκείνος ο γηραιός κύριος με την πυκνή λευκή γενειάδα, τα στρογγυλά γυαλιά και την κόκκινη στολή, η κινητή διαφήμιση δημοφιλούς αναψυκτικού, έρχεται (υποτίθεται) κατά τη διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων) για να ικανοποιήσει τις ευχές μας. Σε λυχνάρι δεν χωράει για να το τρίψουμε και να εξέλθει σαν αερικό μπροστά στον αφέντη του. Έχει σπίτι και περιμένει τα γράμματα του καθενός για να διαβάσει μια προς μία τις επιθυμίες.

Θες να βρίσκεται στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας, θες στην Καισάρεια της Μικράς Ασίας, το αποτέλεσμα δεν διαφοροποιείται. Οι αστέρες του ΝΒΑ, μικρότεροι ή μεγαλύτεροι - όπως και να 'χει όμως παραμένουν παιδιά, έγραψαν στον Άγιο Βασίλη και το 'Bleacher Report' τρύπωσε στ' άδυτα του εργαστηρίου του υποκλέπτοντας τη λίστα με τις επιθυμίες του καθενός πριν από το δεύτερο μισό της σεζόν.

Θα συμφωνήσεις πως του Γιάννη Αντετοκούνμπο η ευχή είναι αυτή που θα πονοκεφαλιάσει περισσότερο τον Άγιο μας. Όσο όμως ο 'Greek Freak' θεριεύει γεμίζοντας με μυϊκή μάζα και συνεχίζει να επιδρά τόσο πολύ στο παιχνίδι, ας μην αποκλείσουμε οτιδήποτε.

Επειδή πάντως ο Βασιλομπίλαρος των Χριστουγέννων που κυκλοφορεί με έλκηθρο μέσα στο καταχείμωνο θέλει να καταναλώσει όσο πιο πολλά μπισκότα μπορεί, θ' αρχίσει με τ' απλά, τις ευχές του ΛεΜπρόν, του Κάρι και του Γουέστμπρουκ, και θ' αφήσει τα σύνθετα, τα πιο περίπλοκα, για μελλοντικές χρήσεις. Για να 'χουν να περιμένουν.

Να τι ζήτησαν τα παιδιά:

Κέμπα Γουόκερ (Χόρνετς): Περισσότερη βοήθεια.

Ο Τζόρνταν πρέπει να βάλει το χέρι του, όχι ο Άγιος Βασίλης.

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Ανταλλαγή για προσθήκη.

Δεν είναι μακριά η μέρα.

Στέφεν Κάρι: Πολυτιμότερος παίκτης των τελικών.

Είναι η σειρά του πλέον.

Μπεν Σίμονς: Σουτ τριών πόντων.

Πιο πιθανό είναι να μάθει ο Μαρκέλ Φουλτζ.

Τράε Γιανγκ: Τον Ζίον (Γουίλιαμσον)

Αν είναι τυχεροί οι Χοκς.

Ντέιμιαν Λίλαρντ: Συμβόλαιο - ρεκόρ

Από το 2021.

Κέβιν Ντουράντ: Έναν επαναληπτικό με τον Κάζινς

Το μήνυμα παραδόθηκε.

Τζέιμς Χάρντεν: Τους περυσινούς Ρόκετς

Μια φορά είναι του Ντ'Αντόνι

Ρούντι Γκομπέρ: Νέους διαιτητές

Από την ΚΕΔ.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο πρώτος παίκτης που θα καρφώνει από τη γραμμή του τριπόντου.

Άλμα εις μήκος.

Κοουάι Λέοναρντ: Ένα ζευγάρι κάλτσες

Διαόλου κάλτσα...

Κάιρι Ίρβινγκ: Πρόσκληση από τη NASA, όπως ο Στεφ

Για ένα ταξίδι στην άκρη του κόσμου.

Ράσελ Γουέστμπρουκ: Ένα quadruple

Δεν θα τον αφήσει ο Τζορτζ.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

News 24/7

24MEDIA NETWORK