To ΑΠΟΛΥΤΟ VIDEO απόσυρσης είναι του Ματ Μπόνερ!

Αυτοσαρκάζεται με απίθανο τρόπο ο Ματ Μπόνερ στο VIDEO που ετοίμασε για ν' ανακοινώσει ότι αφήνει το μπάσκετ, αφού πρώτα τον άφησε αυτό!

To ΑΠΟΛΥΤΟ VIDEO απόσυρσης είναι του Ματ Μπόνερ!

Ο Ματ Μπόνερ υπήρξε "τίμιος" από την αρχή μέχρι το τέλος της καριέρας του. Ήξερε ακριβώς τι μπορούσε να κάνει, ποια είναι η αποστολή του στο παρκέ, πού είναι το ταβάνι του. Ποτέ δεν το έπαιξε κάποιος άλλος και εκτιμήθηκε δεόντως. Γι' αυτό τον σεβόταν ο κόουτς Πόποβιτς, γι' αυτό παρέμεινε στέλεχος των Σπερς επί 7 χρόνια και πήρε δύο δαχτυλίδια (2007, 2014) - ανταμοιβή για την προσήλωσή του στο σύνολο. Ήταν αυτός που κολλούσε παντού!

Τώρα που, στα 36 του, ήρθε το τέλος της διαδρομής, μετά από έξι μήνες χωρίς συμβόλαιο (έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι), ο βετεράνος ψηλός έκανε περισσότερο ντόρο απ' όσο ως παίκτης. Στο δίλεπτο VIDEO που ετοίμασε ο ίδιος, αυτοτρολάρεται μέχρι εκεί που δεν μπορεί να σκεφτεί ο νους.

Ανακοινώνει τρώγοντας την απόφασή του σ' ένα αμφιθέατρο χωρίς ακροατήριο, γιατί πολύ απλά καταλαβαίνει πως ουδείς θα νοιαστεί που φεύγει. Ακόμη και ο καθαριστής που περνάει πίσω του, άλλωστε, νόμιζε πως είχε ήδη αποσυρθεί. Πιθανόν και πάρα πολλοί ακόμα... Εξ ου και ο μοναχικός δρόμος σε βουνά και λαγκάδια με μια μπάλα αγκαλιά. Ακόμη και το φινάλε είναι επικά αμφιλεγόμενο, διότι η εικόνα παγώνει πριν από την τελευταία απόπειρά του.

Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι πως τουλάχιστον φεύγει "γεμάτος". Αφού έπαιξε σούπερ στην Ιταλία (Μεσίνα) έζησε από μέσα μια τεράστια προσπάθεια που χτίστηκε χρόνο με το χρόνο και άφησε το σημάδι της στο ΝΒΑ. Ο ίδιος στην καλύτερη σεζόν (2008-09) του ήταν βασικός στα "σπιρούνια" με 23.8 λεπτά ανά αγώνα με 8.2 πόντους και 4.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK