Το δράμα του Χολιντέι: Όλο το ΝΒΑ στο πλευρό του

Ο Τζρου Χολιντέι ζήτησε μια προσευχή για την έγκυο σύζυγό του και οι αστέρες του ΝΒΑ ύψωσαν όλοι μαζί τα χέρια στον ουρανό.

Ο δρόμος πάνω στον οποίο πατάει τα τελευταία χρόνια ο Τζρου Χολιντέι δεν ήταν ποτέ στρωμένος με ροδοπέταλα. Κάθε φορά και ένα νέο εμπόδιο που αποτρέπει την επαγγελματική εξέλιξη του.

Από το 2013 είναι σταθερά τραυματίας και δεν έχει βγάλει καμία από τις τρεις τελευταίες σεζόν με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς. Τώρα έχει ν' αντιμετωπίσει το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας της συζύγου του. Κατάρα.

Ολυμπιονίκης με την ποδοσφαιρική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών το 2008 και το 2012 η 28χρονη Λόρεν εγκατέλειψε το σπορ για να φτιάξει οικογένεια. Η εγκυμοσύνη ήρθε πολύ γρήγορα. Όπως και η διάγνωση πως έχει όγκο στη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου της.

 

Στα τέλη του Ιούνη οι πονοκέφαλοι που είχε ήταν έντονοι και μετά από μεσολάβηση του Τζρου επισκέφθηκε τον γιατρό της ομάδας του. Το πρόβλημα εντοπίστηκε, αλλά ο ίδιος ο γιατρός την έστειλε σε ειδικό συνάδελφό του για δεύτερη, πιο εμπεριστατωμένη, γνώμη.

Η διάγνωση δεν άλλαξε, τα νέα τράνταξαν τα θεμέλια της οικογένειας που οι δυο τους μόλις είχαν χτίσει. Μόνη λύση η χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου. Μετά όμως τη γέννα, όπως αποφασίστηκε από την ιατρική ομάδα που ανέλαβε την παρακολούθησή της, για να μην κινδυνεύσει μάνα και παιδί.

Μέχρι τότε ο Τζρου Χολιντέι, αφού εξασφάλισε άδεια εσαεί και την απόλυτη στήριξη των Πέλικανς ως το τέλος της περιπέτειας, προσεύχεται νυχθημερόν για την υγεία της συζύγου και της... κορούλας που έρχεται. Το ίδιο ζήτησε από τους συναθλητές και αντιπάλους του στο ΝΒΑ, από τον απλό κόσμο.

Άπαντες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Η οικογένεια πάνω απ' όλα!

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.