Το ξεκαρδιστικό VIDEO με τον Κάρι και τους προπονητές της εξέδρας!

Ένας καθαριστής, μια μητέρα με το παιδί της και ένας ενοχλητικός τύπος που διαβάζει εφημερίδα βάζουν τις φωνές στον Στέφεν Κάρι για να τον μάθουν να σουτάρει καλύτερα! Ο ίδιος απορεί και κλείνει τ' αυτιά του. Δείτε το VIDEO με πρωταγωνιστή τον ηγέτη των Γουόριορς.

Ατομική προπόνηση, το αναγκαίο... καλό για κάθε αθλητή. Δεν είχε γίνει... Κάρι ο Στέφεν, αν δεν δούλευε επί ώρες στο παρκέ και στο γυμναστήριο. Έχοντας πάντα τους κατάλληλους προπονητές-συμβουλάτορες. Όχι ακούγοντας τον κάθε... περαστικό. Ακόμη κι αν είναι ο πατέρας του και τον λένε Ντελ!

Αυτός ήταν ο λόγος που ο δις MVP του ΝΒΑ μετείχε στην προώθηση της ομάδας "CoachUp". Η οποία, από το 2011 που δημιουργήθηκε από πρώην επαγγελματία παίκτη, επικεντρώνεται στη βελτίωση όλων των ατομικών χαρακτηριστικών που οφείλει να έχει ανεπτυγμένα από μικρός ένας παίκτης για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο.

Το Video που ο ίδιος ο Κάρι ανήρτησε στο instagram είναι αφενός άκρως διασκεδαστικό αφετέρου διδακτικό!

 

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...