Το μεγάλο δίλημμα του Λεμπρόν. Ζητάει από τον κόσμο να ψηφίσει

Αφού αποφάσισε σε ποια ομάδα θέλει να παίξει και να κλείσει την καριέρα του, ο Λεμπρόν Τζέιμς καλείται να διαλέξει ποιο νούμερο θα φέρει στην πλάτη του.

Οι δύο επιλογές είναι το 23 και 6, δυο αριθμοί που έχουν συντροφεύσει την καριέρα του. Υπήρχε και το 32 στο μυαλό του, το νούμερο που είχε ως πρωτοετής στο λύκειο. Εγκαταλείφθηκε πάντως πολύ γρήγορα, μολονότι αρχικά συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες ως ενδεχόμενο.

 

Επειδή ο "βασιλιάς" βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έβαλε τον κόσμο στο παιχνίδι ζητώντας μέσω των social media τη γνώμη του. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα αποχωριστεί το 23 των Cavs προς τιμήν του Μάικλ Τζόρνταν, τη στιγμή που ήταν αυτό που ριχνόταν στην πυρά από τα τέσσερα χρόνια.

Ταυτόχρονα όμως το 6, το νούμερο που φορούσε τόσο στην εθνική των ΗΠΑ όσο και στο Μαϊάμι, είναι ανεπιθύμητο στο Κλίβελαντ, επειδή θυμίζει την προδοσία.

 

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή...

 

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.