Το μυστήριο με τη φωτογραφία του Κέβιν Ντουράντ που χρησιμοποίησαν οι Νικς

Οι Νιου Γιορκ Νικς χώρεσαν τον Ντουράντ σε διαφημιστική εικόνα των εισιτηρίων διαρκείας τους. "Όλα έγιναν για λόγους μάρκετινγκ", εξηγεί στέλεχος της ομάδας αναφερόμενος σε μια (πάρα πολύ) παρεξηγήσιμη φωτογραφία, που μπορεί και να προφητεύει το μέλλον των Νικς

New York Knicks guard Damyean Dotson (21) guards Golden State Warriors forward Kevin Durant (35) during the second half of an NBA basketball game, Friday, Oct. 26, 2018, at Madison Square Garden in New York. The Warrior won 128-100. (AP Photo/Mary Altaffer)
New York Knicks guard Damyean Dotson (21) guards Golden State Warriors forward Kevin Durant (35) during the second half of an NBA basketball game, Friday, Oct. 26, 2018, at Madison Square Garden in New York. The Warrior won 128-100. (AP Photo/Mary Altaffer) AP_MARY ALTAFER

Ο all-Star παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ, Κέβιν Ντουράντ, θα παραμείνει ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν στη Νέα Υόρκη. Δεν είναι κρυφό άλλωστε ότι ο παίκτης αποτελεί ευσεβή πόθο και απαιτούμενο κινητήρα για την εκτόξευση των Νιου Γιορκ Νίκς, μιας ομάδας που ανταγωνίζεται μόνο τον εαυτό της ( και τους Μπούλς) σε σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε διαφημιστική φωτογραφία που απευθυνόταν σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και τους καλούσε να ανανεώσουν τις εγγραφές τους. Στη φωτογραφία φαινόταν ο Λουκ Κόρνετ καθώς ετοιμαζόταν να διεκδικήσει ριμπάουντ δίπλα στον Κέβιν Ντουράντ. Η παρουσία του Κέβιν Ντουράντ σε μια φωτογραφία με σκοπό την πώληση εισιτηρίων διαρκείας, δεν άργησε να δημιουργήσει συνειρμούς σε χιλιάδες fans των Νικς.

“Πρόκειται για φωτογραφίες μέσα από παιχνίδια της ομάδας, που χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς. Βλέποντας όμως τον έντονο θόρυβο που δημιουργήθηκε, αποφασίσαμε να την κατεβάσουμε”, ήταν μια πρώτη επίσημη δήλωση της διοίκησης των Νικς.

Αυτή τη στιγμή, οι Νικς έχουν το χειρότερο ρεκόρ νικών της λίγκας και η πιθανότητα να διεκδικήσουν κάποιον/κάποιους από τους Κάιρι Ίρβινγκ, Κέβιν Ντουράντ αλλά και τον Ζάιον Γουίλιαμσον ως το πρώτο draft pick, είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

Μήπως όμως με την επίμαχη φωτογραφία θέλουν να μας πουν ότι κάτι ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει;

(Photo Credits: AP/Mary Altafer)

News 24/7

24MEDIA NETWORK