Το ΝΒΑ θρηνεί για τον Κρεγκ Σάγκερ

Πέθανε την Πέμπτη ο Κρεγκ Σάγκερ, ο δημοσιογράφος που συνέδεσε το επάγγελμα με το ρεπορτάζ αγωνιστικού χώρου στο ΝΒΑ.

Κέρδισε τις μάχες, όχι όμως τον πόλεμο. Η λευχαιμία τον νίκησε μετά από 2,5 χρόνια αδιάλειπτης πάλης και ο -αγαπητός σε όλο το ΝΒΑ- Κρεγκ Σάγκερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

Ο δημοφιλής δημοσιογράφος πάλεψε γενναία τα τελευταία χρόνια και μετά από διαδοχικές επεμβάσεις κατάφερε να επιστρέψει στα παρκέ κάνοντας αυτό που τον γέμιζε περισσότερο από καθετί άλλο από το 1972 που πρωτοδούλεψε επαγγελματικά: να παίρνει συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές.

Η οξυδέρκεια, το χιούμορ και φυσικά τα εκκεντρικά κοστούμια που επέλεγε να φοράει τις περισσότερες φορές ήταν τα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίζει μεταξύ πολλών άλλων γνωστών συναδέλφων του, ενώ οι διάλογοι με τον Γκρεγκ Πόποβιτς στα παιχνίδια των Σπερς θα μείνουν αλησμόνητοι.

Πριν από δύο ημέρες κέρδισε μία θέση στο hall of fame των αθλητικών δημοσιογράφων. Ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση-αναγνώριση για τη δουλειά που δεν άφησε ποτέ και έφυγε γεμάτος απ' αυτή τη ζωή.

 

 

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.