Το πιο "τρελό" σενάριο για το μέλλον του Τζόρνταν

Πόσο ισχυρότεροι μπορούν να γίνουν οι Γουόριορς; Όχι πάντως παίρνοντας τον Λεμπρόν. Αλλού στοχεύουν! Στον ελεύθερο και ωραίο πλέον ΝτεΆντρε Τζόρνταν.

Φαντάζεσαι μια αρχική πεντάδα με Κάρι, Τόμπσον, Ντουράντ, Γκριν και Τζόρνταν; Μια πεντάδα που θα προκαλεί τρόμο σε κάθε αντίπαλο που θα χάνει πριν καν εμφανιστεί στο παρκέ;

Ο Στιβ Κερ βεβαίως. Αν και -μεταξύ μας- οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι μηδαμινές, ουδείς μπορεί ν' αποκλείσει το σενάριο ένας εκ των κορυφαίων σέντερ του ΝΒΑ (μια φορά στην καλύτερη πεντάδα, δύο φορές πρώτος ριμπάουντερ και δύο φορές στην καλύτερη αμυντική πεντάδα) να πειστεί να ενταχθεί στους Πρωταθλητές. Για τουλάχιστον ένα χρόνο...

Λέγεται πως από τη στιγμή που ο 30χρονος Τεξανός άφησε τα 24 εκατομμύρια δολάρια που είχε να λαμβάνει από τους Κλίπερς για να βρει κάτι άλλο στην αγορά, το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή. Ποντάρουν μάλιστα κυρίως στη σχέση του με τον Κέβιν Ντουράντ!

Αν και κατά πόσο είναι εφικτό να επαληθευθεί, ο χρόνος θα δείξει.

Φυσικά οι Μάβερικς εξακολουθούν να διατηρούν το ισχυρό προβάδισμα, έχοντας την ευχέρεια να προσφέρουν στον Τζόρνταν μια πολυετή σύμβαση με τις ανάλογες αποδοχές. Να συμβεί δηλαδή ό,τι δεν έγινε πριν από τρία χρόνια, όταν αθέτησε την προφορική συμφωνία των 80 εκατομμυρίων που είχε με τον Ντάλας.

Περασμένα ξεχασμένα ωστόσο αυτά...