Το σκέφτηκαν καλά αυτό που έκαναν οι Μπουλς;

Όταν η διάθεση για χιούμορ, μετά από μια μεγάλη νίκη, ξεπερνάει το αυτοτρολάρισμα και καταλήγει να μετατραπεί σε γκάφα. Οι Μπουλς έπεσαν στην τρύπα που οι ίδιοι άνοιξαν...

Όλο αυτό το δίμηνο οι Μπουλς πάλεψαν να διαχειριστούν εσωτερικά το μέγα ζήτημα που είχε προκύψει στα μέσα Οκτωβρίου, όταν ο Μπόμπι Πόρτις καβγάδισε με τον Νίκολα Μίροτιτς στην προπόνηση και τον γρονθοκόπησε, βγάζοντάς τον νοκ άουτ.

Αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν σοβαρή προσπάθεια για να ξεχαστεί το συμβάν και οι δυο παίκτες να μπορούν να συνυπάρξουν στο Σικάγο. Τα είχαν καταφέρει μέχρι που έφτασαν αμφότεροι να είναι πρωταγωνιστές στο ίδιο ματς, στη νίκη των "ταύρων" επί των Σέλτικς, έχοντας παρέα 47 πόντους με 19/34 σουτ και 12 ριμπάουντ!

Στους Μπουλς χάρηκαν τόσο μ' αυτήν την εμφάνιση και το αποτέλεσμα που "γκρέμισαν" ό,τι είχαν καταφέρει να κρύψουν καλά ως τώρα. Ακόμη κι αν στόχος ήταν το αυτο-τρολάρισμα απέτυχαν. Διότι, με το γράφημα στο post game του αγώνα, επανέφεραν στην επιφάνεια και θύμισαν ένα περιστατικό που οι δυο παίκτες θα ήθελαν πάρα πολύ να το "θάψουν" και να συνεχίσουν έχοντας πλέον δώσει και τα χέρια.

Μα "1-2 Punch" για τίτλο; Είναι δυνατόν;