Το συγκλονιστικό tweet του Λίβινγκστον για τον Χέιγουορντ

Δέκα χρόνια μετά τον αποτροπιαστικό τραυματισμό που υπέστη, ο Σον Λίβινγκστον συγκλονίζει με το μήνυμα που έστειλε στον Γκόρντον Χέιγουορντ ο οποίος... διέλυσε τον αστράγαλο του.

Golden State Warriors' Shaun Livingston ties his shoes as he prepares to warm up before Game 1 of basketball's NBA Finals against the Cleveland Cavaliers Thursday, June 1, 2017, in Oakland, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Shaun Livingston kolaz AP

Τον Φεβρουάριο του 2007 σε ένα ματς κόντρα στους Σάρλοτ Μπόμπκατς ( πλέον Σάρλοτ Χόρνετς), ο, τότε, 22χρονος Λίβινγκστον έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Αφού έκλεψε τη μπάλα έφυγε στον αιφνιδιασμό και πήγε να πετύχει ένα όμορφο καλάθι φορώντας τη φανέλα των Κλίπερς.

Το γόνατο του δυστυχώς δεν άντεξε το βάρος και την ώρα που προσγειωνόταν στο παρκέ έγινε... θρύψαλα, με αποτέλεσμα να δούμε, ίσως, τον πιο σκληρό τραυματισμό στο NBA. Δέκα χρόνια αργότερα ο Γκόρντον Χέιγουορντ την... πάτησε περίπου με τον ίδιο τρόπο, μόνο που αυτή τη φορά τον πρόδωσε ο αστράγαλος του.

Ο Σον Λίβινγκστον, που από τότε δεν επανήλθε ποτέ στο ίδιο επίπεδο, δεν θα μπορούσε να μην στείλει μήνυμα μέσω του twitter στον άτυχο άσο των Σέλτικς, γράφοντας: "Μόνον ο Θεός έχει όλες τις απαντήσεις".

Δείτε το βίντεο του τραυματισμού. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες!

News 24/7

24MEDIA NETWORK