Το τρολάρισμα του Γουέστμπρουκ άγγιξε την τελειότητα!

Ένας φαν των Σίξερς έκανε άσεμνες χειρονομίες απέναντι στον Ράσελ Γουέστμπρουκ όμως ο άσος των Thunder τον έβαλε στη... θέση του με έναν απίστευτο τρόπο (video).

Το τρολάρισμα του Γουέστμπρουκ άγγιξε την τελειότητα!

Αυτό θα πει ολύμπια... ψυχραιμία. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Φιλαντέλφια με την Οκλαχόμα, κάποιος οπαδός των γηπεδούχων που καθόταν στις πρώτες σειρές του θέλησε να βγάλει το... άχτι του απέναντι στον Ράσελ Γουέστμπρουκ, κάνοντας του άσεμνες χειρονομίες με τα δύο του χέρια, όμως την... πάτησε.

Το τρολάρισμα του Γουέστμπρουκ άγγιξε την τελειότητα!

Ο άσος της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ όχι μόνο δεν "τσίμπησε" στις χειρονομίες του αλλά αντί να νευριάσει φρόντισε να τον "αδειάσει", κάνοντας έναν απίστευτο μορφασμό σαν να μην καταλάβαινε τι ήθελε να "πει" οπαδός και δείχνοντάς προς το μέρος του!

Σαν να μην έφτανε μάλιστα το "τρολάρισμα" φρόντισε να δώσει ακόμα καλύτερη "απάντηση" με τα πεπραγμένα του πάνω στο παρκέ αφού ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους, 12 ριμπάουντ και 9 ασίστ (του ξέφυγε το triple-double για μία ασίστ) και οδήγησε την ομάδα του σε εκτός έδρας νίκη με 103-97.

News 24/7

24MEDIA NETWORK