Τον Γιάννη τον έχει φοβηθεί το μάτι των Γουίζαρντς

Σε διάστημα μικρότερο των δέκα ημερών οι Μπακς έκαναν το 2/2 στην Ουάσινγκτον, αφού οι Γουίζαρντς δεν βρήκαν τρόπο να σταματήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έκανε ρεκόρ συγκομιδής ριμπάουντ.

Τον Γιάννη τον έχει φοβηθεί το μάτι των Γουίζαρντς
Αντετοκούνμπο AP PHOTO/NICK WASS

Αποδείχθηκε, εκ των υστέρων, πως καλά έκαναν και παράτησαν το χαμένο ματς στο Μαϊάμι οι Μπακς. Διότι κράτησαν δυνάμεις για την εξίσου απαιτητική back to back μάχη με τους Γουίζαρντς στην Ουάσινγκτον.

Το αποτέλεσμα αυτής της επιλογής; Το 104-95 στην πρωτεύουσα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των 31 λεπτών απέναντι στους Χιτ είχε περίσσιες δυνάμεις και αποτέλεσε τον άξονα της μεγάλης νίκης, καθώς εκτός των 27 πόντων που σημείωσε (9/23 δίποντα, 9/15 βολές) δεν έχασε μάχη στη ρακέτα παίρνοντας 20 ριμπάουντ (13 αμυντικά, 7 επιθετικά) - επίδοση που αποτελεί ρεκόρ καριέρας στο ΝΒΑ, μια και η προηγούμενη ήταν 17 (17/11/17 σε ματς με τους Μάβερικς). Ο "Greek Freak" είχε επίσης 6 ασίστ και 2 κοψίματα, σε μια ηγετική εμφάνιση.

Είχε και βοήθεια βέβαια. Διότι τα 4/5 της αρχικής πεντάδας των Μπακς είχαν τουλάχιστον 16 πόντους. Ο Μπλέντσο 23, ο Μίντλετον 19 και ο Μπρόγκτον 16! Όταν όλοι αυτοί είναι σε καλή βραδιά, πώς να χάσουν τα "ελάφια"

News 24/7

24MEDIA NETWORK