Τον... μικρό MVP θα τον ψάξουν πολλές ομάδες

Κράτα το όνομα του Λορέντζο Μπράουν. Αν του χρόνου δεν βρει δουλειά στο ΝΒΑ, είναι πιθανό να τον δεις στην Ευρώπη.

Toronto Raptors guard Lorenzo Brown brings the ball up court during the second half of an NBA basketball game against the Detroit Pistons, Monday, April 9, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
Λορέντζο Μπράουν AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Πολλές πρωτοκλασάτες ευρωπαϊκές ομάδες θα βγουν στην αγορά το καλοκαίρι για έναν καλό κόμπο γκαρντ. Και ο Λορέντζο Μπράουν θα... παίξει πολύ ως υποψήφιος. Ιδίως, αν του χρόνου δεν βρει μια μόνιμη θέση στο ΝΒΑ, στο οποίο έχει μετρήσει λιγότερα από 70 ματς σε τέσσερις σεζόν!

Ο 27χρονος γκαρντ, κλάσης Αντετοκούνμπο (Νο52 του ντραφτ του 2013) έχει αυτή τη στιγμή two-way contract με τους Τορόντο Ράπτορς, την κορυφαία ομάδα στην Ανατολή, αλλά την ευκαιρία του δεν την έχει πάρει.

Ίσως το βραβείο του MVP στη θυγατρική λίγκα τού ανοίξει το δρόμο. Με 18.8 πόντους, 8.9 ασίστ, 5.2 ριμπάουντ και 1.8 κλεψίματα ανά αγώνα κέρδισε την... ψήφο προπονητών και γενικών διευθυντών των ομάδων! Όχι όμως το διαβατήριο για το μεγάλο πρωτάθλημα.

Αν πάντως το καλοκαίρι δεν βρει το μόνιμο συμβόλαιο που θα ήθελε, θα ψαχτεί. Η Ευρώπη και η Κίνα (που έχει ξαναπαίξει) θα είναι οι βασικοί προορισμοί του. Και ποιος ξέρει, ίσως τον δούμε στην Ευρωλίγκα για να καταλάβουμε τι ψάρια πιάνει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK