Τον Ντόρσεϊ θα τον ακούμε όλο και συχνότερα...

Η καθιέρωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ στους Χοκς έρχεται μέσα από τη διαρκή βελτίωσή του. Η άμυνά του στον Μπούκερ ήταν υποδειγματική και... νικηφόρα.

Atlanta Hawks guard Tyler Dorsey (2) drives the lane as guard Justin Durrah reaches for the ball and guard Devin Booker moves to defend during the second half of an NBA basketball game Sunday, March 4, 2018, in Atlanta. (AP Photo/John Amis)
Ντόρσεϊ AP PHOTO/JOHN AMIS

Η σκιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι παχιά. Όσο όμως κυλάει η σεζόν και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δείχνει τι μπορεί να κάνει στο παρκέ, τόσο θ' αρχίσει να συζητιέται το όνομά του.

Ο ομογενής γκαρντ θα χρειαστεί να κάνει περισσότερα πράγματα απ' όσα στο κολέγιο για να καθιερωθεί στο ΝΒΑ. Όχι μόνο να σουτάρει καλά από μακριά και να παίρνει τις κρίσιμες επιθέσεις.

Η προσωπική άμυνα είναι ένας τομέας που χρειάζεται βελτίωση. Αν πάντως μπορεί να κυνηγάει τον Ντέβιν Μπούκερ και να τον αναγκάζει να σουτάρει υπό δύσκολες προϋποθέσεις αστοχώντας στο σουτ της λήξης, τότε κάνει καλή δουλειά στην προπόνηση.

Ο Ντόρσεϊ άρχισε για δεύτερη φορά στην 5άδα των Χοκς και ήταν απ' αυτούς που συνείσφεραν στο 113-112 επί των Σανς (20η νίκη) μετρώντας 12 πόντους (2/5 τρίποντα), 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 32 λεπτά. Περισσότερη σημασία πάντως είχε πως και τον εμπιστεύονται πλέον και τους βγάζει ασπροπρόσωπους.

Μέχρι τώρα τα βήματά του είναι μικρά και σταθερά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK