Top 5: Το απίστευτο alley-oop κάρφωμα του Λεμπρόν

Οι Καβαλίερς επικράτησαν επί των Γουόριορς και έκαναν το 2-1 στη σειρά των τελικών, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να είναι για ακόμη ένα βράδυ απολαυστικός και να πρωταγωνιστεί στις 3 καλύτερες φάσεις του σημερινού Top 5 (10/6) στο NBA.

Top 5: Το απίστευτο alley-oop κάρφωμα του Λεμπρόν

Οι Καβαλίερς ξεκίνησαν με το "δεξί" στην έδρα τους τη σειρά των τελικών και έχοντας μπροστάρη ξανά τον Λεμπρόν Τζέιμς, έκαναν το 2-1 κόντρα στους Γουόριορς, κρατώντας φυσικά τα ηνία και στο Top 5.

Ο Τζέιμς -που κατέρριψε ένα τρομερό ρεκόρ- έδωσε μία ακόμη εκπληκτική παράσταση για ένα ρόλο. Αρχικά, παίρνει τα βήματα και σηκώνεται ανενόχλητος για κάρφωμα στη ρακέτα του Γκόλντεν Στέιτ , ενώ στη συνέχεια κόβει εντυπωσιακά τον Στίφεν Κάρι, στην προσπάθεια του για lay-up.

Άξιος συμπαραστάτης του Λεμπρόν, ο Μάθιου Ντελαβεντόβα ο οποίος πέτυχε ένα απίστευτα δύσκολο καλάθι, καθώς παρά το "στενό" μαρκάρισμα του Κάρι και το γλίστρημα του, κατάφερε να βρει στόχο στο καλάθι.

Η κορυφή όμως ανήκει δικαιωματικά σε έναν και αυτός δεν είναι άλλος από το "βασιλιά". Οι Καβαλίερς βγήκαν υποδειγματικά στον αιφνιδιασμό, με τον Ντελαβεντόβα να σερβίρει και τον Λεμπρόν να χαρίζει την πιο εντυπωσιακή φάση του αγώνα, με alley-oop κάρφωμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK