Τρελάθηκε ο ΛεΜπρόν και ξέσπασε στον πάγκο!

Οι Καβαλίερς γνώρισαν ντροπιαστική ήττα με 34 πόντους διαφορά από τους Ράπτορς και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξέσπασε στον πάγκο, κάνοντας παρατηρήσεις ακόμα και στον προπονητή του! Κράξιμο στο twitter την ίδια ώρα που οι φήμες για αποχώρηση του έχουν φουντώσει (VIDEO).

Τρελάθηκε ο ΛεΜπρόν και ξέσπασε στον πάγκο!

Την τρίτη τους και πιο βαριά ήττα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια υπέστησαν οι Καβαλίερς. Αυτή τη φορά ήταν οι Τορόντο Ράπτορς που έκαναν... πάρτι απέναντι στην αργή ομάδα του Κλίβελαντ επικρατώντας με το εντυπωσιακό 133-99!

Η φάση που στιγμάτισε τον αγώνα ήρθε στον πάγκο των Καβαλίερς. Μία κακή άμυνα έφερε την έκρηξη του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος άρχισε να φωνάζει στους συμπαίκτες και τον προπονητή του για τη συμπεριφορά τους!

Η γλώσσα του σώματος τα λέει όλα από μόνη της. Ο ΛεΜπρόν κουνάει με μανία τα χέρια, κοιτάζει συγκεκριμένους παίκτες και στο τέλος κάνει μία απίστευτη γκριμάτσα προς τον Τάιρον Λιου με αρκετή δόση έλλειψης σεβασμού.

Την ίδια ώρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τα δημοσιεύματα επιμένουν πως ο 33χρονος σούπερ σταρ θα αποχωρήσει οριστικά από τους Καβαλίερς το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού η σχέση του με τους ιδιοκτήτες είναι πλέον κάτι παραπάνω από ψυχρή.

Πάντως στα social media ο ΛεΜπρόν έχει γίνει δέκτης σκληρής κριτικής από τους φίλους της ομάδας του Κλίβελαντ (και όχι μόνο), καθώς ούτε και ο ίδιος είναι... φαν της άμυνας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK