Trust the... Antetokounmpo, not the process

Τα νούμερά του γι' άλλη μια φορά εντυπωσιακά. Το σημαντικότερο δε είναι πως οι δικές του επιδόσεις συνδυάζονται με πολύ χρήσιμες νίκες για τους Μπακς προκειμένου να νιώσουν ξανά δυνατοί στην Ανατολική Περιφέρεια, διεκδικώντας μέχρι και την τρίτη θέση. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο... φρίκαρε τους Σίξερς.

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo, right, is tied up by Philadelphia 76ers' Amir Johnson during the second half of an NBA basketball game Monday, Jan. 29, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Tom Lynn)
Αντετοκούνμπο Σίξερς AP PHOTO/TOM LYNN

Η απουσία του Ζοέλ Εμπίντ ευνόησε τους Μπακς. Δεν ήταν όμως το μυστικό για το 107-95 επί των Σίξερς στο Μιλγουόκι. Όπως δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο " παίζουμε απλώς πιο δυνατά, εμπιστευόμενοι ο ένας τον άλλον. Το διασκεδάζουμε όταν είμαστε εκεί έξω".

Σαν σπόντα για την προηγούμενη κατάσταση ακούστηκε αυτό, αν και ο "Greek Freak" δεν θα το έκανε ποτέ στον Κιντ. Να σου όμως πως στη νέα εποχή τα "ελάφια" πηγαίνουν από μια νίκη στην άλλη. Έχουν τέσσερις στη σειρά πλέον και παίζουν καλά. Με την μπάλα να πηγαίνει στα χέρια του Αντετοκούνμπο (10/22 σουτ, 10/10 βολές) κι αυτός να ορίζει το "τι παίζουμε ακριβώς". Όχι στου Έρικ Μπλέντσο που έπαιξε μόνο τρία λεπτά (λόγω μικροενοχλήσεων).

Ο Γιάννης είχε ακόμη 18 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κόψιμο. Τι άλλο να κάνει; Ο Μπεν Σίμονς είπε την αλήθεια. " Είναι αφύσικος ομολογουμένως. Είναι μακρύς, αθλητικός, χαρισματικός".

Αν ο Μπακς νικήσουν και τους Τίμπεργουλβς στη Μινεσότα, τους... αντίστοιχους Σίξερς της Δύσης, τότε γιατί να μην κυνηγήσουν την τρίτη θέση στην Ανατολή, γκρεμίζοντας από εκεί τους Καβαλίερς; Το πρόγραμμα, μέχρι τις 23/2, που να πηγαίνουν στο αφιλόξενο, γι' αυτούς, Τορόντο είναι παραγγελία! Πόσο μάλλον τώρα που γυρίζει και ο Τζαμπάρι Πάρκερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK