Τώρα αρχίζουν τα...ωραία για Ντόρσεϊ, επιλέχθηκε από τους Χοκς

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δικαιώθηκε για την επιλογή του να αφήσει το κολλέγιο και να δηλώσει συμμετοχή στο εφετινό ντραφτ του ΝΒΑ. Επιλέχθηκε στο Νο 41 από τους Χοκς και είναι έτοιμος να παλέψει για εγγυημένο συμβόλαιο.

Oregon guard Tyler Dorsey reacts during the second half of a regional final against Kansas in the NCAA men's college basketball tournament, Saturday, March 25, 2017, in Kansas City, Mo. (AP Photo/Charlie Riedel)
Oregon guard Tyler Dorsey reacts during the second half of a regional final against Kansas in the NCAA men's college basketball tournament, Saturday, March 25, 2017, in Kansas City, Mo. (AP Photo/Charlie Riedel) AP

Πέρυσι ο Ντόρσεϊ έφτασε μέχρι τον τελικό του NCAA με τους Ντακς. Αποφάσισε να κάνει το μεγάλο άλμα και να δηλώσει συμμετοχή στο εφετινό ντραφτ αφήνοντας πίσω το κολλέγιο και μπαίνοντας στο σκληρό κόσμο του επαγγελματισμού στα 21 του.

Επιλέχθηκε στο Νο 41 από τους Χοκς και πλέον αρχίζει η δική του περιπέτεια στο ΝΒΑ. Το καλοκαίρι περιλαμβάνει αρκετή δουλειά για να πείσει την ομάδα του να του προσφέρει εγγυημένο συμβόλαιο και θέση στο ρόστερ για τη σεζόν 2017-18 πράγμα που σημαίνει ότι τουλάχιστον προσώρας δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για την Εθνική ομάδα.

Το σίγουρο είναι ότι μία καριέρα αρχίζει κάτω από καλές, είναι η αλήθεια, προϋποθέσεις.

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ από την πλευρά του επιλέχθηκε πιο χαμηλά, στο Νο 57, από τους Νετς του Μπρούκλιν. Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τις επόμενες ημέρες τι ακριβώς σκέφοντται για το άμεσο μέλλον του πρώην παίκτη του Αρη και νυν της Μπαρτσελόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK