Τζέιμς: "Είναι απλό, είμαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου"

Τα βλέμματα για άλλη μια φορά τράβηξε ο σούπερ σταρ των Καβαλίερς, Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα της ομάδας του από τους Γουόριορς, δηλώνοντας πως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου.

Τζέιμς: "Είναι απλό, είμαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου"

Οι Γουόριορς έφτασαν στην τρίτη νίκη στη σειρά των τελικών του NBA κόντρα στους Καβαλίερς, επικρατώντας στο πέμπτο ματς με 104-91. Καταλυτικός ήταν για το Γκόλντεν Στέιτ ο Στέφεν Κάρι ο οποίος πέτυχε 37 πόντους, ευστοχώντας σε επτά τρίποντα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Λεμπρόν Τζέιμς πάλευε σχεδόν μόνος του, σημειώνοντας τριπλ νταμπλ με 40 πόντους, 14 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς πάντως, ο σούπερ σταρ του Κλίβελαντ, έδειξε αισιόδοξος για τη συνέχεια: "Χάσαμε ένα ματς, όμως τώρα σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο. Εγώ θέλω να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να κερδίσει η ομάδα. Θέλουμε όλοι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι".

Όσον αφορά την απόδοση του Στέφεν Κάρι, σχολίασε: "Κατάφερε να βάλει 7 τρίποντα νομίζω. Είμαι οκ με αυτό. Εντάξει μπορεί να τα βάλει. Είναι ο καλύτερος σουτέρ στο πρωτάθλημα. Είναι ξεχωριστός. Αλλά δεν νομίζω ότι χάσαμε μόνο εξαιτίας αυτού".

Τέλος, σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν αισθάνεται πίεση ενόψει του επόμενου παιχνιδιού, η απάντηση του Λεμπρόν ήταν αποστομοτική: "Όχι. Δεν νιώθω πίεση γιατί είμαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Είναι τόσο απλό".

Διαβάστε ακόμη:

"Ξύπνησε" ο Κάρι, 3-2 οι Γουόριορς

News 24/7

24MEDIA NETWORK