Τζόρνταν: "Είμαι cool με το 23 του Λεμπρόν"

Κανένα πρόβλημα με το γεγονός πως ο Λεμπρόν Τζέιμς διάλεξε τον αριθμό 23 κατά την επιστροφή του στους Καβαλίερς δεν έχει ο Μάικλ Τζόρνταν. Διαβάστε τι δήλωσε με γραπτό μήνυμά του στο ESPN ο "θρύλος" των Σικάγο Μπουλς για την επιλογή του "βασιλιά".

"Είμαι cool με το γεγονός πως ο Λεμπρόν διάλεξε τον αριθμό 23. Δεν μου ανήκει ο αριθμός". Με αυτά τα λόγια ο Μάικλ Τζόρνταν σχολίασε, με γραπτό μήνυμά του στο ESPN, την επιλογή του Λεμπρόν Τζέιμς να φορέσει τη φανέλα με τον αριθμό 23 κατά την επιστροφή του στους Καβαλίερς.

Οι δηλώσεις του "θρύλου" των Σικάγο Μπουλς έρχονται σε αντίθεση με όσα είχε πει προ πενταετίας ο "βασιλιάς" για το νούμερο 23. Συγκεκριμένα είχε τονίσει: "Αισθάνομαι πως κανένας παίκτης του NBA δεν θα έπρεπε να φορά το 23. Θα τους βάλω όλους στο NBA να υπογράψουν. Τώρα, αν δεν πρόκειται εγώ να φορέσω το νούμερο 23 τότε κανείς δεν θα πρέπει να το φορά".

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.