Ούτε ο Τζον Γουόλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αν και οι πιθανότητες να καταλάβει μία από τις θέσεις στην περιφέρεια της USA Team δεν ήταν πολλές, ο Τζον Γουόλ έβγαλε τον Μάικ Σιζέφσκι από τη δύσκολη θέση.

Ούτε ο Τζον Γουόλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Τζον Γουόλ δεν θα διεκδικήσει μία θέση στη 12άδα των ΗΠΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, αφού σε συνεννόηση με τη διοίκηση των Γουίζαρντς αποφάσισε να υποβληθεί σε διπλή επέμβαση στα γόνατα. Από τη μία ο ηγέτης των "μάγων" αποκατέστησε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στην επιγονατίδα του αριστερού ποδιού και από την άλλη έκανε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο καθαρίζοντάς το.

Ο Γουόλ αναμένεται να είναι γερός στην έναρξη της επόμενης περιόδου, κάτι που αποκλείει αυτομάτως την παρουσία του στην προετοιμασία της USA Team. " Η διαδικασία πήγε πολύ καλά και θα μπορεί να παίζει πλέον χωρίς να πονάει όταν ολοκληρωθεί η αποθεραπεία", ειπώθηκε από τον γιατρό που ανέλαβε την επέμβαση σε κλινική του Κλίβελαντ.

Στα 25 του ο γκαρντ των πρωτευουσιάνων είχε την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του με 19.9 πόντους, 10.2 ασίστ και 4.9 ριμπάουντ, θέτοντας υποψηφιότητα για να πλαισιώσει στην περιφέρεια τους Κάρι, Χάρντεν, Γουέστμπρουκ που θεωρούνται σίγουροι. Δύσκολα πάντως ο Σιζέφσκι θα τον επέλεγε αντί του Κάιρι Ίρβινγκ φερ' ειπείν που πρόπερσι ήταν ο MVP του Μουντομπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η πρώτη απώλεια: εκτός Dream Team ο Πολ

News 24/7

24MEDIA NETWORK