"Βασιλιάς" 33.000.000 δολαρίων ο Κουφός!

Ο Κώστας Κουφός θα συνεχίσει την καριέρα του στο Σακραμέντο, έχοντας να λάβει συνολικά 33.000.000 δολάρια από την τετραετή συμφωνία του με την ομάδα.

Παίκτης των Κίνγκς θα συνεχίσει να είναι ο Κώστας Κουφός, καθώς ενεργοποίησε την "player option", εξαντλώντας έτσι το τετραετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την ομάδα του Σακραμέντο.

Η οψιόν... κόστισε στους "βασιλιάδες" 8,7 εκατ. δολάρια, πράγμα που σημαίνει ότι στα 4 χρόνια παρουσίας του στη συγκεκριμένη ομάδα, ο Κουφός θα γίνει πλουσιότερος κατά 33.000.000 δολάρια.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Έλληνας σέντερ είχε υπογράψει με τους Κίνγκς το καλοκαίρι του 2015 και στα 29 του συνεχίζει να κάνει μεστές χρονιές και να είναι μία αξιόπιστη λύση.

Πάντως, δεν ειναι καθόλου βέβαιο πως θα μείνει στους Κίνγκς. Μπορεί να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή. Ακόμη κι ετσι πάντως, η επόμενη ομάδα του θα πρέπει να πληρώσει κανονικά το συμβόλαιό του.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.