Βγάζουν στο σφυρί τον Ρόντο οι Μπουλς

Ούτε έξι μήνες πέρασαν απ' όταν οι Μπουλς πήραν την απόφαση να δώσουν συμβόλαιο στον Ρέιτζον Ρόντο και τώρα ψάχνουν τρόπο ν' απαλλαγούν απ' αυτό!

Βγάζουν στο σφυρί τον Ρόντο οι Μπουλς

Στα καλά χρόνια των Σέλτικς ο Ρέιτζον Ρόντο ήταν από τους καλύτερους πόιντ γκαρντς του πρωταθλήματος. Ικανός για πολλά πράγματα με την μπάλα στα χέρια, ήταν ο βασικός κουμανταδόρος στην παρέα του δαχτυλιδιού με 10.2 πόντους, 6.6 ασίστ και 4.1 ριμπάουντ ανά αγώνα στα πλέι οφ του 2008. Έφτασε δε να έχει 11.9 πόντους και 11.7 ασίστ ανά αγώνα στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του.

Πλέον όμως στους Μπουλς μοιάζει ανεπιθύμητος. Σαν να μετάνιωσαν και δεν συμπληρώθηκε καν ένα 6μηνο απ' όταν ανακοινώθηκε η συμφωνία για συμβόλαιο διετούς διάρκειας έναντι 28 εκατ. δολαρίων συνολικά.

O 30χρονος πλέι μέικερ άσχημα νούμερα δεν έχει εφέτος, καθώς τελειώνει τα ματς με 7.6 πόνους, 7.1 ασίστ και 6.6 ριμπάουντ. Είναι όμως άστοχος (σουτάρει με 35% εντός πεδιάς και 54% στις βολές) και δεν βγάζει ηγετική παρουσία.

Μοιραία τώρα που οι "ταύροι" άρχισαν να χάνουν (6 ήττες στα τελευταία 8), έγινε ο... εύκολος στόχος. Ο παίκτης που προσφέρεται ως αντάλλαγμα οπουδήποτε.

Θα καταλήξει πιο χαμηλά από το Σακραμέντο που βρέθηκε πέρυσι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK